EL CICLISTA JÚNIOR GATER PEPE GINESTAR (C.V.), MEDALLA DE PLATA EN PERSECUCIÓ PER EQUIPS A TAFALLA (NAVARRA)

El ciclista gater PEPE GINESTAR, junt als seus companys de selecció autonòmica júnior Gerard Montoro, Jaime Muñoz i Agustín Sebastià, van aconseguir la medalla de plata en persecució. La selecció de la Comunitat Valenciana, en la qual està Pepe Ginestar, es va emportar set medalles, en el Campionat d’Espanya de Pista per a cadets i júniors, disputada en el velòdrom "Miguel Induráin" de Tafalla (Navarra). La selecció valenciana està dirigida per José Francisco Jarque i Guillermo Ferrer. L’equip ha lograt dos ors, tres plates i dos bronzes, sent la quarta millor comunitat en global.

En una distància de tres kilòmetres (12 voltes al velòdrom), el lloc de Pepe Ginestar va ser 9é. Al primer kilòmetre feia el lloc 18 amb un temps de 1 minut, 18 segons i 196 dècimes de segons. Al segon kilòmetre feia el lloc 10é i al tercer el 4rt. Ginestar va correr a una mitjà de 48,173 Km./h.

A les fotografies vegeu a Pepe: al pòdium (portada) és el quart per l’esquerra. A l’eixida (facebook) és el segon per la dreta.

FONTS: José Ginestar (fotos) i Federació de Ciclisme Comunitat Valenciana (classificacions).