Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EXPOSICIÓ DE L’ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL "ANTONI VIVES" AL PRADO D’ONDARA. Assisteix a la inauguració de "Tridimensionalitat IV" el conseller Marzà

EXPOSICIÓ DE L’ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL "ANTONI VIVES" AL PRADO D’ONDARA. Assisteix a la inauguració de "Tridimensionalitat IV" el conseller Marzà

Multitudinària es la paraula que millor defineix l´espectacular inauguració que va tindre lloc el passat divendres dia 8 a l´espai del Prado a Ondara. L’exposició està formada per obres de 19 autors, tots ells alumnes de l´Escola de Plàstica Experimental A. Vives que es troba a Gata. Sembla quasi increïble que varius centenars de persones acudisquen a una inauguració d´art contemporani ¡¡.

La  mostra aglutina obres del següents autors: MªIsabel de Piero, Pep Aguilar, Said ben Sal-lah, Manuela Paszkowsky, Pepa Espasa, Pedro Fauser, Fina Gilabert, Isabel Soler, Joan Roselló, Mar Fornes, Juan Escolano, Mª José Cholbi, Érica Landfors, Mari Marí, Mariví Puigcerver, Pedro Faus, Anna Climent, Conchi García i dels Gaters, Juan Pablo Signes i Osvaldo Sánchez.

Les obres son tota una barreja de formes i conceptes dominant en la seua major part les obres crítiques, com per exemple la contaminació de plàstics, la pedofília a l’església, els desperdicis dels embalatges als supermercats,  el respecte a totes les llengües etc., d´altres eren més autobiogràfiques, les cartes dintre unes maletes, l’encisament dels records dels daurats als menuts, etc. etc. Tanmateix estan presents tota una gran barreja de materials com articles de plàstic, canyissos, cartes, estoles, maletes, xarxes, papers etc. etc. així mateix la inauguració va comptar amb la realització d´una “performance”.

L´acte inaugural va comptar amb la presència del conseller de cultura Vicent Marzà, dels alcaldes d´Ondara i Dénia i l’alcaldessa de Gata, dels regidors de cultura d´Ondara i Dénia així com altres regidors de la comarca. La mostra després de quatre anys s´ha convertit ja en una cita inexcusable pels amants de l´art contemporani i la cultura contemporània. El treball dut a terme per la reconeguda escola d´art han aconseguit que esta exposició siga la mostra d´art contemporani més rellevant que te lloc en un any a la nostra comarca i molt més enllà. Una característica molt interessant a assenyalar és que l´Ajuntament d´Ondara s´ha posat en contacte amb escoles i l´institut per tal d’organitzar visites guiades als alumnes d´Ondara els quals elaboraran treballs posteriorment als seus centres educatius.

L’exposició romandrà oberta fins el 24 de febrer, els dijous i divendres de 18’30 a 13’30 i dissabtes i diumenges de 11’30 a 13’30 i de 18’30 a 20’30.

FONT: Foto i informació Escola de Plàstica Experimental A. Vives, Gata.

 

0 comentarios