Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI ÉS SANT ANTONI. GATA CELEBRA LES TRADICIONALS FESTES AL SANT EL CAP DE SETMANA, DE DEMÀ A DIUMENGE

HUI ÉS SANT ANTONI. GATA CELEBRA LES TRADICIONALS FESTES AL SANT EL CAP DE SETMANA, DE DEMÀ A DIUMENGE

Gata celebra de demà divendres 18 al diumenge 20 de gener, la festivitat de Sant Antoni del Porquet. Els actes, que es concentren principalment a la placeta de Sant Antoni, començaran demà divendres 18 de gener a les 17 hores amb una xocolatada per a tots els xiquets i bous inflables. Al tardet, a partir de les 20h, hi haurà concert de rock amb l’actuació del grup local "Sr X".

Dissabte 19 de gener, a les 11:30 hores, hi haurà una actuació de balls tradicionals a càrrec del grup de danses "La Llata" de Gata a la placeta de Sant Antoni i en acabar la Comissió de Sant Antoni oferirà cervesa a gogó que comptarà amb l’actuació de "Llicsons" i "S.A.M." A les 20 hores es realitzarà la tradicional ofrena de flors al Sant i la processó pels carrers del barri del Raval. En acabar, hi haurà sopar popular i ball .

Diumenge 20 de gener, es celebrarà la festivitat de Sant Antoni. A les 10:30 hores hi haurà cercavila de carros, cavalls i cavalleries. A les 11:30h missa en honor al Sant i en acabar, la benedicció dels animals i el repartiment de pa beneït.

La festa acabarà amb una paella a preus populars que oferirà la comissió de festes 2019 que també oferirà servei de barra durant els tres dies.

FONT: Ajuntament, fotos i programa.

 

0 comentarios