CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L’ATLETA XABIER D’ASCENDÈNCIA GATERA, IGNASI CARDONA TORRES, SEGON VETERÀ DEL MÓN I BRONZE AMB ESPANYA, AL CAMPIONAT MUNDIAL DE RAQUETES D’ESQUÍ, A ITÀLIA

L’atleta xabier IGNASI CARDONA TORRES, d’ascendència gatera per línia materna, va collar una excel·lent actuació al Campionat Mundial de Raquetes de Neu, el passat dia 5 de gener, a la 46 edició, pujada ja a campionat del món, celebrada en el Val di Non, a la "Ciaspolada" com diuen els italians.

Cardona va fer a la classificació general el 15é del món amb 33 minuts i 22 segons. Va ser el segon de la categoria de veterans 1 i per equips, va conseguir amb l’equip espanyol format per Nacho Hernando, Roberto Ruíz i ell, la medalla de bronze. De entre 29 païssos, Espanya va ser tercera darrere de Itàlia i EE.UU., amb un temps conjunt de 1 hora, 35 minuts i 1 segon.

Remarcar també que l'atleta del Club Atletisme Baleària Diànium, també de la Marina Alta, va entrar la 10 a nivell individual, però amb la selecció espanyola va ser també bronze com Cardona.

FONT: 46 Campionat Mundial Raquetes de Neu (Itàlia). // Foto extreta de Xàbiaaldia.com. Ignasi al centre de l’equip espanyol.