CAUEN TOTS ELS PRIMERS EQUIPS DEL GORGOS C.F.; DESCANSA EL CADET I ELS VETERANS SÓN LÍDERS

El primer equip del GORGOS C.F. va ser sorprés a casa front al San Gabriel d’Alacant i va perdre per a 1 a 4. El gol gater el marcava David Molines al 74 i suposava el 1-3. A la classificació baixa al sisé lloc i segueix amb 18 punts. Dotze jornades, 6 guanyades i 6 perdudes, cap empat. 19 gols a favor i 21 en contra.

També caïa a Altea el GORGOS JUVENIL per un apretat 4 a 3. Els gols gaters els marcaven Pau Hostalet al 41 (0-1); Matías Salvá al 51 (1-2) i José Bolufer (1-3). A l’últim minut l’Altea desfeia l’igualada i guanyaven els alteans el partit. A la taula de classificació és tercer. De 10 partits jugats, set són victòries, un empat i tres perduts. 29 gols a favor i 10 en contra.

El GORGOS CADET descansava aquesta jornada i al guanyar el Verger, ara és segon a tres punts amb 22. 8 partits jugats, un menys que El Verger. 7 victòries i 1 empat. 26 gols a favor i 5 en contra.

El GORGOS INFANTIL també va caure a Dénia per 4 a 1. Ferran Giró al minut 30 feia l’empat a un per al Gorgos. A la classificació està l’11 amb 10 punts. De 9 partits jugats, 3 victòries, un empat i 4 derrotes. 16 gols a favor i 23 en contra.

Del futbol 8, detallem: GORGOS ALEVí, 2n any, 1; S.F.F.C.V. BENIDORM CF A, 9. El gol del Gorgos va ser el primer (1-0). Està el penúltim de la taula amb 3 punts. De 8 partits, sols té guanyat un i perduts 7. 13 gols a favor i 56 en contra.

El GORGOS BENJAMÍ també va descansar i està el 10é. Té 4 punts. De 6 partits, 1 guanyat, 1 empat i 4 derrotes. 14 gols a favor i 28 en contra.

Finalment, informem del GORGOS VETERANS. A la jornada del 2 de desembre golejaven 6-1 a La Dolce Vita del Padrino. A la jornada ajornada ahir dia 5 també van guanyar al Ondara Veterans per 3 a 1. Amb aquests dos resultats es posen líders de la lliga comarcal de veterans, jugats ja els 12 partits, 8 han guanyat, 2 empatat i 2 perduts. 26 punts, 33 gols a favor i 15 en contra.

FONTS: Foto, Gorgos CF. // Classificacions, FFCV. i futsalmarinaalta.es.