CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GORGOS C.F.: CAU EL PRIMER EQUIP (2-0), GUANYEN JUVENILS (1-0) I EL LÍDER CADET (7-1)

Els majors perdien a Mutxamel un partit ple d’incidències. Al minut 2 expulsava l’àrbrit al porter local i es va posar un jugador de camp. Dos expulsions més i amb 8 jugadors i el Gorgos no va poder aprofitar-se’n. Al final, perdia tres punts que pareixien fàcils de guanyar. A la classificació baixa al cinqué lloc i es queda amb 18 punts. 11 partits, 6 guanyats i 5 perduts. 18 gols a favor i 17 en contra.

El Gorgos juvenil guanyava al Hércules per la mínima 1-0. Marcava Samuel de penalti al minut 14 i es posa segon a la classificació. Té 22 punts de 9 partits jugats. 7 guanyats, un empat i una derrota. 26 gols a favor i 6 en contra.

El Gorgos cadet golejava al Benissa 7-1 i es manté líder empatat a 22 punts amb El Verger. La golejada l’encetava als 5 minuts Mario Feliu, que tornava a Marcar al 74. Vicent Font feia el segon (minut 14) i el 4rt (minut 68). Alvaro del Benissa en pròpia porta es marcava el 3-0. Jordi Mulet i Joaquín Álvarez remataven la golejada. Segueix líder amb 22 punts. De 8 partits, 7 guanyats i 1 empat. 36 gols a favor i 5 en contra.

Descans per al Gorgos infantil que és 8é amb 10 punts. 7 partits jugats, 3 guanyats, 1 empat i 3 perduts. 14 gols a favor i 16 en contra.

Al Futbol 8, el Gorgos aleví va perdre 5-2 contra CF La Marina Xàbia A. Manuel Blázquez i Marc Signes marcaven els gols del Gorgos. A la taula són penúltims amb sols 3 punts. De 7 partits, 1 guanyat, la resta perduts. 12 gols a favor i 47 en contra.

El Gorgos benjamí també perdia dissabte a Benidorm contra el CF Foietes A (4-1). Jordi Signes marcava l’únic gol gater. A la classificació està el 10 amb 4 punts. De 6 partits jugats, 1 victòria, 1 empat i 4 perduts. 14 gols a favor i 28 en contra.

* Finalment, ressenyar que a partir d’ara també tindrem informació del VETERANOS GORGOS C.F., que assumix el Gorgos Club de Futbol. Després de la Jornada 10 del dia 18 de novembre i amb la golejada 5-0 a casa contra La Casa Della Pasta, el Veteranos Gorgos CF ocupava la cinquena posició amb 19 punts de 9 partits jugats: 6 victòries, 1 empat i 2 derrotes. 23 gols a favor i 12 en contra.