Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

25-N: ALUMNES, POLÍTICS I VEÏNAT DE GATA, CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. Dijous 29, vídeo fòrum a la biblioteca

25-N: ALUMNES, POLÍTICS I VEÏNAT DE GATA, CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. Dijous 29, vídeo fòrum a la biblioteca

Divendres passat, dia 23, van tindre lloc diversos actes als centres educatius (CEIP Santíssim crist i IES Matemàtic Vicent Caselles), amb manifests i festivals en contra de la violència de gènere. La data conmemorativa era ahir, 25 de novembre.

Pel matí va ser a l’escola i a l’institut. Alumnat i professors/professores van participar. Per la vesprada, davant de l’Ajuntament es va fer l’acte institucional, on els portaveus dels partits polítics de Gata i el veïnat allí congregat van fer lectura de manifests i lectures en contra de la violència de gènere. També es va representar l’obra de uteatre "La vida no, qué nervios!, una producció de Amira Producciones, una obra de teatre social plantejat amb humor i dirigida per Bego Isbert, patrocinada per la Diputació Provincial d’Alacant.

A més, aquesta nit al plenari ordinari dos mocions, una unitària i l’altra de JuGa, tenen com a punt comú la violència de gènere. La unitària és per a fer constar que el 25 de novembre és el Dia Internacional de l’eliminació de la violéncia contra les dones. La del grup municipal JuGa per a que s’adopten mesures contra les violències masclistes.

Encara dins d’aquesta setmana, dijous 29 de novembre hi haurà activitat a la biblioteca de Gata, pertanyent a l’Escola de Pares. Es realitzarà un vídeo fòrum sobre la "Eliminació de violències masclistes" a càrrec de Paqui García i Mariana Ureña (Associació per la Coeducació).

FOTOS Ajuntament, IES i CEIP.

0 comentarios