Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

IMATGES CURIOSES: GATA DEIXA BONS RECORDS. DINAR DE GERMANOR, POLICIES D'ACÍ ENTRE 1997 I 2003

IMATGES CURIOSES: GATA DEIXA BONS RECORDS. DINAR DE GERMANOR, POLICIES D'ACÍ ENTRE 1997 I 2003

Imatge curiosa pel que representa, per la seua història. Molts d’ells alguns no els coneixereu, altres vos sonaran, però tots tenen un denominador comú. Van estar de servici al poble de Gata com a policies locals en l’etapa entre 1997 i 2003. I com sempre passa. Gata deixa molts bons records. El poble, les seus gents, els que ací vivim, els que se’n van, però el poble està ahí.

Per això, any rere any, i ja en van set, per aquestes dades es fa un dinar de germanor entre ells. Es podria dir que és el dinar anual dels policies gaters. Tenen quasi sempre com amfitrions a Manolo López, encara en servici a Gata, Emilio Asperilla l’actual sargent de la Guàrdia Civil del Puesto de Gata, i Pepe Pedro "el de la càmara" ja jubilat. Al dinar van estar Jesús Vidal, Demetrio, Toni Catalá, Cristina, Miguel Ángel Peinado, José Antonio, Fernando Gaona.

Estan a molts pobles de les províncies d’Alacant i Gandia, però tots ells -comja mana la tradició- Gata els agermana més i recorden les vivències de la professío ací al poble. Dos d’ells estan a Eox, altre en Monfort del Cid, altre en Xixona, altre en Xàbia, dos a Gandia, i Manolo i Emilio ací a Gata.

L’any que ve més. 

FOTOS facilitades per Manolo López.

0 comentarios