Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA BANDA UNÓ MUSICAL DE GATA CELEBRA DIUMENGE A SANTA CECÍLIA. Dijous audició i dissabte concert

LA BANDA UNÓ MUSICAL DE GATA CELEBRA DIUMENGE A SANTA CECÍLIA. Dijous audició i dissabte concert

Després de dos caps de setmana amb actes festius i lúdics, els components de la banda Unió Musical de Gata de Gorgos es disposen a celebrar aquest cap de setmana la festa de Santa Cecília, que al calendari és dijous però serà comemorada diumenge dia 25. Totes les formacions musicals, com la banda, la "bandeta", el Cor Serrillàs i els cors parroquials tenen com a patrona a la santa.

Els actes més importants ja passats es van celebrar dissabte 17, quan es van incorporar sis nous músics a la banda. Els moments emotius i plens de records van ser per als músics entrants i les seues famílies. A més, la banda fa oficial el nou director. Els nous i les noves són: Ximo Cholbi Grimalt (al clarinet), Gala Pedro Mut (al saxofó), Teresa Signes Ballester (al saxo), Toni Massel Soler (a la trompeta) i Joel Ortega Costa i Jaume Diego Monserrat (els dos a la precussió). A més, el nou director de la banda és Juanba Pérez Gil. També va ser, una vegada més, històrica la vetlada de l’Aurora, pels carrers i places del poble i parant-se a les cases dels nous músics.

Aquest cap de setmana continuaran els actes. Demà dijous 22 de novembre, l’Escola Municipal de Música oferirà una audició a les 19:30h al Casal. Dissabte 24, a les 19 hores, al Casal de la Música, tindrà lloc el tradicional Concert de Santa Cecília. A les 22 hores, al restaurant Canor, serà el sopar de gala. Diumenge, a les 11.30 hores, es farà el passacarrer acompanyant a la patrona des del Casal de la Música a l’església parroquial on, a les 12 del migdia, tindrà lloc la missa solemne cantada per la Coral Serrillàs. 

FONT: Fotos, Banda de Gata i cartell anunciador del concert de la Banda.

0 comentarios