Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIVENDRES DIA 16, IV GALA PREMIS EMPRESES GATA 2018. Seleccionats al premi a la millor promoció del municipi: Matías Salvá, Guitarras Bros i Agrogata

DIVENDRES DIA 16, IV GALA PREMIS EMPRESES GATA 2018. Seleccionats al premi a la millor promoció del municipi: Matías Salvá, Guitarras Bros i Agrogata

Com ja vaig avançar i abans de la IV Gala del Comerç de Gata, dels premis a les Empreses 2018, continue presentant-vos a les que són ja les 6 empreses seleccionades i d’entre les quals eixiran dos premiades. A més, ja té una menció honorífica una altra.

Anem a conéixer hui les tres que opten al Premi a la millor promoció del municipi. Són els finalistes: Matías Salva, Guitarras Bros i Agrogata. 

MATÍAS SALVÁ

Matías Salva S.L és una empresa familiar, des de 1980 exercim una activitat en el sector de la marroquinería i bosses en pell i poli pell. Aquesta empresa data de molt abans ja que actualment nosaltres som la tercera generació. Oficialment es va fundar allà pels anys 1940-50 pel nostre avi Matías on la seua funció era molt diferent a l’actual. Aquesta era un magatzem de conserves, ametles, panses, raïm, etc. Aproximadament en 1965 és quan el nostre pare José Salvá va començar a redirigir l’activitat en la qual avui treballem.

Va començar amb canastres de mimbre afegint adorns en pell, vam fabricar faldes i jupetins en serratge, cinturons i finalment portafolios, unisex i bosses tot fabricat íntegrament a Gata de Gorgos. Actualment hem derivat tota la fabricació a l’estranger, decisió complexa que vam haver d’adaptar l’any 2004 per les diferents circumstàncies econòmiques del moment. A dia d’avui continuem orgullosos la labor que van començar els nostres avis adaptant-nos a les noves tecnologies i intentant seguir millorant dia a dia.

GUITARRAS BROS

La denominació de les nostres guitarres prenen el nom en honor al fundador de la nostra empresa, Francisco Broseta Rogla. Constructor de guitarres des de finals dels anys 50 i fundador del que actualment és Guitarres Bros, encara avui dia les nostres guitarres continuen marcades pel seu inconfusible segell. El seu fill Francisco Broseta Monroy va ser l’hereu a seguir els passos del seu pare. Ell va ser qui va marcar un abans i un després en l’empresa.

Va obrir el mercat internacional, amb la qualitat en les seues guitarres, i va ser el pioner a oferir la personalització completa en les seues guitarres. Va rebre diversos premis al reconeixement de la qualitat de les seues guitarres, a nivell nacional i internacional. Reconegut per artistes de fama mundial. Avui dia, segueixen els passos del seu pare i avi, Adam, David I Juan Broseta Cholbi, al capdavant de l’empresa. Seguim treballant amb l’inconfusible segell de la família Bros, qualitat, artesania i tradició familiar.

AGROGATA

La nostra activitat es basa en la fabricació d’oli en la nostra pròpia almàssera i la venda de subministraments agrícoles. També duem a terme projectes agrícoles. Som un equip de professionals amb una àmplia experiència en el sector, en contínua formació per a oferir sempre un servei de qualitat als nostres clients.

Al llarg del nostre recorregut, l’equip d’Agrogata, s’ha dedicat a indagar en les necessitats dels productors, amb la intenció d’oferir els productes més adequats per al camp modern. El servei altament personalitzat i l’assessorament tècnic professional, juntament amb uns productes en els quals la qualitat de les matèries primeres, la cura en la fabricació i l’eficàcia en camp, és el que ens ha portat un únic objectiu: la satisfacció dels nostres clients.

FONT: Fotos de la composició i text: www.premiempresagata.org/finalistes-2018/.

0 comentarios