Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DORA CASELLES PEDRO (PP) TORNA A LA CORPORACIÓ DE GATA. Ahir, dilluns, va prendre possessió com a regidora

DORA CASELLES PEDRO (PP) TORNA A LA CORPORACIÓ DE GATA. Ahir, dilluns, va prendre possessió com a regidora

Ja torna a estar des d'ahir la Corporació Municipal de Gata de Gorgos al complet. Ahir dilluns, aprofitant el plenari extraordinari i urgent que va tindre que celebrar l'Ajuntament de Gata, va prendre possessió de la seua acta com a regidora DORA CASELLES PEDRO. Dora s'incorpora al grup municipal de Populars Gata en substitució d'ALBERTO CARDONA PEDRO que va presentar la seua dimissió el passat mes de juliol.

Dora Caselles torna a formar part dels 13 components del consistori gater, superant-se el nombre de dones al d'homes. Són ara 7 dones al consistori de Gata (3 de Compromís; 1 de Junts per Gata i 3 del PP. Per contra, hi ha 6 homes: 1 a Compromís; 2 al PSOE; 1 a JUnts per Gata, i 2 pel PP.

Pel que fa a la trajectòria política de Dora Caselles, ja va formar part del Grup Popular en la legislatura 2011-2015. En la llista de l'actual legislatura era la número 6, que seguia al dimitit Alberto Cardona Pedro, que va deixar la corporació just el dia de Sant Jaume (25 de juliol) i segons ell va comunicar al seu perfil de facebook va ser una "renúncia com a regidor de l'Ajuntament de Gata per motius estrictament personals".

FONT: Foto Ajuntament de Gata.






0 comentarios