Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CONFERÈNCIA A L’ESCOLA DE PLÀSTICA A. VIVES A CÀRREC DE L’ARTISTA JEANNETTE BETANCOURT

CONFERÈNCIA A L’ESCOLA DE PLÀSTICA A. VIVES A CÀRREC DE L’ARTISTA JEANNETTE BETANCOURT

Recentment es va celebrar a la seu de l’Escola de Plàstica Antoni Vives de Gata, una conferència sota el títol de "El efecto antropoceno sobre la producción artística". La conferència la va impartir l’artista mexicana nascuda a Puerto Rico Jeannette Betancourt, artista que ha exposat la seua producció a USA, Xina, Espanya, Puerto Rico, Mèxic, Marroc i altres païssos.

La història del planeta està dividida en grans períodes Pleistocena, Miocena etc, la influència del ser humà està aplegant a unes quotes de destrossa del planeta, que es comença a parlar de que l´època actual es pot nomenar Antropogen. Eixa explotació i modificació del medi està també servint de motiu de reflexió i de plàstica contemporània. Precisament d´este tema va anar la molt interessant conferencia de l´artista mexicana nascuda a Puerto Rico Jeannette Betancourt, artista que ha exposat al USA, Xina, Espanya, Puerto Rico, Mèxic, Marroc etc..

La.ponent va dissertar amb exemples d´obres artístiques que mostrten l´impacte humà al planeta. Jeannette ha col·laborat repetidament en la difusió de "Art al Vent", ella va ser la que va aconseguir dur la nostra mostra a la capital mexicana i també la responsable de la forta participació d´artistes mexicans. La conferència va comptar amb la col·laboració de la regidoria de cultura de Gata.

FONT: Informació i foto facilitades per l’Escola, J.G.


0 comentarios