CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS GRAN LÍDER (1-2 l'últim partit) I EL CADET TAMBÉ (1-6)

El GORGOS CLUB DE FUTBOL ha aconseguit posar-se al capdavant de la classificació del grup seté de Primera Regional després d’haver jugat l’últim partit a Alcoi i guanyar-lo. Els 9 punts en quatre jornades li donen el liderat, ja que té tres victòries i sols una derrota. El segon, El Campello, té un punt menys.

Contra l’equip Esides Caramanchel d’Alcoi, el Gorgos sempre anava per davant en el marcador i els tres gols es van fer a la segona part. Ivan Caselles feia el 0-1 al 46. Empatava el local per mig de Marcos al 76 i al límit, minut 89, Lucas Leon, desequilibrava l’empat i el Gorgos aconseguia tres punts d’or per anar restant per a la permanència o qui sap per a més coses.

Com és habitual parlava l’entrenador Pere Noguera: "Tres punts més, molt treballats, en un camp difícil com és l’Esides Caramanchel. Els nostres jugadors han fet un gran partit, sobre tot la segona part, fidels a l’estil i amb varies ocasions per poder matar el partit. Ens han empatat faltant 8 minuts pero en el descompte, el futbol que a vegades ens ha castigat massa, ha sigut just i hem marcat el 1 a 2 de còrner. No hi ha paraules per a agraïr el gran treball dels nostres jugadors. Ells son els grans protagonistes i ho mereixen tot. Tenim l’ objectiu de la permanencia tres punts més a prop".

En la pròxima jornada, la cinquena, arriba un altre derbi de la Marina, ja que a les Costeres el líder Gorgos rebrà a la U.D. Benissa.

Baixant una categoria, diguem que el GORGOS JUVENIL va obtindre una gran victòria dissabte a casa front al Benissa precisament, 2 a 0. Marcaven Axel i Raúl al 57 i 89. A la classificació és 4rt amb 4 punts, un partit guanyat i l’altre empatat.

El GORGOS CADET també és líder per la golejada del passat dissabte 1 a 6 a Benidorm. Ja s’avançaven els gaters al 15 per Vicent. Empatava Antonio al 21, i Mario doblava al 23 i 25 fent 1-2 i 1-3. Al 39 Pablo se’l feia en pròpia porta el 1-4. Diego i David remataven la golejada per al Gorgos. En dos jornades disputades és líder, 6 punts i 10 gols.

Parlem de més grups de l’Escola Municipal de Futbol a l’altra.

FONT: Foto portada Gorgos CF gran. Al facebook Gorgos gran i el Gorgos juvenil. Fotos: Gorgos CF.