Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...EL PRECANDIDAT A LA ALCALDIA DE GATA PER AL PSOE, TONI SIGNES

LA PREMSA PARLA DE...EL PRECANDIDAT A LA ALCALDIA DE GATA PER AL PSOE, TONI SIGNES

La roda de premsa del Partit Socialista de Gata, en la que van estar presents el fins ara portaveu del partit, el regidor Joanvi Vallés; el secretario d’organització local Paco Femenía i el secretari comarcal Óscar Mengual, va deixar el primer possible alcaldable per a Gata, per a les pròximes eleccions locals del mes de maig de 2019. Serà Antonio Signes, que ara també és regidor a la corporació municipal actual.

La premsa digital, el mateix dia, i de paper al dia següent donava compte dels canvis. Amb els titulars ja explicava el canvi. El digital MARINA PLAZA titulava: "El PSPV arranca la campanya electoral en Gata presentant a Toni Signes com a precandidat a l’alcaldia". Als subtítols: "L’actual portaveu dels socialistes, Joanvi Vallés, es retira per a ocupar el lloc de secretari general per a "encarar-se a preparar el procés electoral". Un altre: "El seu objectiu és conseguir la majoria absoluta que des de l’any 1987, amb els 7 regidors d’Aliança Popular, no ha ostentat cap partit a Gata". Ací teniu el text, PUNXEU ACÍ.

Per la seua part, el diari LAS PROVINCIAS també ho tractava amb el següent titular: "Vallés renuncia a liderar el PSPV en Gata y apoya a Toni Signes como candidato". Al subtítol: "El edil socialista cede a su compañero la portavocía del grupo pero seguirá como secretario local para coordinar la próxima campaña electoral". PUNXEU ACÍ.

FONTS: Foto arxiu d’octubre de 2017, Marina Plaza. Signes a l’esquerra, i Vallés a la dreta. // Diaris: Marina Plaza i Las Provincias (la Marina).

0 comentarios