Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. ENCETA CATEGORIA I TEMPORADA DEMÀ: DERBI CONTRA L’ONDARENSE. De la Marina Alta també juguen al grup 7 de 1ª Reg. CD Pedreguer i UD Benissa

EL GORGOS C.F. ENCETA CATEGORIA I TEMPORADA DEMÀ: DERBI CONTRA L’ONDARENSE. De la Marina Alta també juguen al grup 7 de 1ª Reg. CD Pedreguer i UD Benissa

El GORGOS CLUB DE FUTBOL comença demà diumenge a les 18 hores la temporada 2018-2019. Ho fa a casa, al camp Les Costeres i amb el primer derbi de la Marina Alta dels sis que es disputaran al grup 7é de Primera Regional. Enceta categoria després de pujar i ho fa amb bones sensacions.

En el grup també estan el C.D. Pedreguer i la U.D. Benissa de la Marina Alta. De la Marina Baixa estan La Nucía B, el CD Polop, el Mediterráneo CF A, la UD Altea i el CF Calvari de Benidorm A. Altres equips pertanyen a les comarques de l’Alacantí o del Vinalopó, tots els equips de la província d’Alacant: Racing de San Gabriel A, CF Esportiva Il·licitana Raval A, Mutxamel CF, Novelda CF B i Esides Caramanchel CE A.

En quan al calendari de derbis del Gorgos dir que a la tercera jornada (30/9) jugaran GORGOS-PEDREGUER i a la cinquena (14/10) GORGOS-BENISSA. Els partits de tornada dels derbis seran: ONDARENSE-GORGOS (13/1/2019), PEDREGUER-GORGOS (27/1) i BENISSA-GORGOS (10/2).

Recordem la plantilla del GORGOS AMATEUR: Vicent (porter), Reda, Adrià Campos, Joan Lara, Lucas (capità), Adrià Moragues, Iván Caselles, Isam, Ximo, Toni León, Raúl Orellana, Ente, Josete (porter), Óscar, José Carrete, Eloy, Bati Emilio, Ferrán i David Buigues. Entrenador: Pedro Noguera. Entrenador de porters, Ángel Salvá. Delegat, Jaume Corcat i Director Esportiu, Jaume Serra.

Dir també que hui dissabte, a les 18.30 hores, el GORGOS JUVENIL jugava un amistós contra el C.E.F. El Verger. La seua lliga començarà diumenge 30 de setembre.

FONT: Gorgos C.F. / FFCV, calendari.

0 comentarios