Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS DEIXA ROSA MONFORT PEDRO (Rosa el Xato), ARTISTA DE TEATRE AFICIONAT. TAMBÉ HA FALTAT PEPICA FERRER

ENS DEIXA ROSA MONFORT PEDRO (Rosa el Xato), ARTISTA DE TEATRE AFICIONAT. TAMBÉ HA FALTAT PEPICA FERRER

Dies senyalats i més per a quan un ser volgut ens deixa. Encara amb el Santíssim Crist del Calvari presidint les festes i el dia de la festa major, els gaters acomiadaran a dues dones: PEPICA FERRER COSTA, que era viuda del que fou president de la banda i músic Onofre (Alfredo) Escortell, i ROSA MONFORT PEDRO (Rosa el Xato). Els funerals a l’església parroquial seran, demà dia 6 festa major, a les 10.30 hores el de Pepica i a les 17.30 hores el de Rosa.

Parlem d’esta última, de ROSA "EL XATO" o Rosita, que regentava la tenda de lenceria "Monfort" del carrer Constitució, que hui regenta la seua filla Magda. El teatro de aficionat de Gata perd a una de les seues grans artistes. El grup de teatre local "Font de la Mata" està de dol, una de les seues ha partit ja a la casa del Pare, en un dia assenyalat, com deia.

El humor i la simpatia de Rosa sempre estaven presents. La hui recordada era tot vitalitat, tot interpretació. Una ràpida enfermetat l’ha portada a reunir-se amb el seu marit, quan feia pocs dies que havia faltat. Des del blog, ànims i el meu condol als seus fills Santi i Magda, i a tota la seua família.

També faig extensiu el condol a la família de Pepica Ferrer, especialment al fill i filles. 

DESCANSEN EN PAU, Rosa i Pepica. Que el Santíssim Crist les abrace.

FONT: Foto de Rosa Monfort (Xato) extreta d’un programa de festes.

0 comentarios