Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

FESTES GATA18: AHIR CARROSSES; INGENI, HUMOR, FESTA...HUI DIA DEL XIQUET

FESTES GATA18: AHIR CARROSSES; INGENI, HUMOR, FESTA...HUI DIA DEL XIQUET

(PODEU REPASSAR L’ÀLBUM DE LES CARROSSES, PUNXANT ACÍ)

Ahir per la vesprada el poble de Gata de Gorgos va viure les tradicionals carrosses i grups a peu. La comitiva començava a les Alcolaes per a seguir per la Plaça de l’Església, Carrer La Bassa, travessant la carretera i carrer Doctor Moratal, Passeig d’Alacant, extrem de l’Avunguda de la Pau, carrer Estació, carrer Paet i acabant a la Plaça de la "Casa Roja". L’humor i l’ingeni, la música i la festa van ser els protagonistas. També massa desficaci de quadrilles. Les carroses i grups a peu van estar separats clarament de tots els que volien eixir fent festa.

La música la va posar la Colla, la Gatukada, una xaranga benissenca i la banda Unió Musical, que com sempre, presentaven les seues disfresses. El Casup, Els Quinze, "Circus", els noms d’algunes quadrilles premiades. Es van repartir tres per a carrosses i tres per a grups a peu, com ja és habitual. A l’àlbum podeu veure els sis premiats seguits.

Hui dilluns continuen les festes patronals de Gata en honor al Santíssim Crist del Calvari. Pel matí, amb jocs d’aigua; a migdia amb dinar per a la Quintà infantil 2018, i ara per la vesprada amb carretons i activitats taurines infantils, els protagonistes han sigut els xiquets. Continua la programació amb actes taurins, ball a la plaça i vaques a la nit. Estem al cinqué dia fester.

FONTS: Fotos àlbum JM.Vives i col·laboracions del facebook. // Cronista de Gata.

0 comentarios