Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ACABA A BENISSA EL 22é CIRCUIT A PEU MARINA ALTA: el C.A. Gata queda 4rt; les dones, segones. // els millors de Gata a Pedreguer i Benissa

ACABA A BENISSA EL 22é CIRCUIT A PEU MARINA ALTA: el C.A. Gata queda 4rt; les dones, segones. // els millors de Gata a Pedreguer i Benissa

Les classificacions finals del 22é Circuit a Peu Marina Alta ens deixen bons resultats del CLUB ATLETISME GATA, millorant any rere any. A destacar, la quarta posició per clubs i la segona de dones.

Anem per parts. El 4rt millor club del circuit ha sigut el CLUB ATLETISME GATA que ha sumat 117.203 punts. El C.A. Cametes que també té gaters ha fet tercer i el C.M.A. La Faixa on també corren gaters, el 18é. A la general de les dones de cada club, la segona posició és per al C.A.Gata amb 61.996 punts.

Anem per parts. Les tres millors dones del club a la absoluta són: MARÍA MULET MESTRE, la 8ena amb 11.137 per 9 proves disputades. TERESA GREGORI MUÑOZ, la 10ena amb 11.130 punts per 11 proves disputades, i ANTONIA VALERO SIGNES, la 15ena amb 11.094 punts per 8 proves disputades.

Els tres millors hòmens gaters a l’absoluta són: JAIRO SOLER SALVÁ, del C.M. La Faixa, que ha quedat 19 a la general amb 11.057 punts per 9 proves disputades; JOAN JAUME TORRES OLIVER, del C.A. Gata, el 41é amb 10.873 punts per 11 proves disputades, i VICENTE LLOPIS CHELI, el 62é amb 10.717 punts de 11 proves disputades.

Per categories, hi ha pòdiums absoluts per als gaters: la 1ª veterana C és MARÍA MULET MESTRE; el 2n veterà C és el ja dit Joan Jaume Torres; la primera veterana D és la també ja dita Teresa Gregori, i el 2n veterà E el ja dit també Vicente Llopis. Finalment, a la categoria de cadet femení la primera amb 8 punts ha sigut la gatera MAR SALVÁ SEPÚLVEDA.

FRAN, PEP I JAIRO, ELS MILLORS GATERS A LA CURSA DE PEDREGUER (26-5)

Dissabte 26 de maig es va disputar la XXVII Cursa Popular "Vila de Pedreguer", penúltima cita atlètica del Circuit de la Marina Alta, que tancarà aquest dissabte dia 2 de juny amb la cursa de Benissa.

Dos corredors del Club Atletisme Gata va ser els millors classificats del poble a Pedreguer: per una part, FRANCISCO PEDRO PEDRÓS (Fran) que va fer el 24 a meta amb 37 minuts i 37 segons. Per altra, PEP SIGNES FORNÉS que entrava el 40 amb 38 minuts i 43 segons. Amb el mateix temps, el 41 era JAIRO SOLER SALVÁ del C.M.A. La Faixa de Jesús Pobre.

Per categories, van pujar al pòdium aquesta setmana: Segona veterana B i millor dona gatera, ANTO VALERO SIGNES (269 a la general). El tercer veterà C va ser JOAN JAUME TORRES OLIVER (46 a la general). La segona veterana D va ser TERESA GREGORI MUÑOZ del C.A. Gata (236 a la general). Dels veterans E, el segon va ser VICENTE LLOPIS CHELI (57).

Pel que fa a la classificació de les millors dones del C.A.Gata, les cinc millors van ser a Pedreguer les següents: les ja dites Teresa i Anto i a més MARÍA LUISA PEDRO FERRER, ESTHER SEPÚLVEDA BURDALO i MIREIA GADEA SIGNES.

Pel que fa als deu millors corredors del C.A.Gata van ser: els ja dits Fran, Pep, Joan Jaume i Vicente, a més de TOMÁS MENGUAL PEDRO (126), LUIS MANUEL PEDRÓS FERMÍN (130), JOSÉ FRANCISCO MONCHO SOLER (161), PEPE PEDRÓS MONFORT (182), FRANCISCO PEDRO MESTRE (194) i JUANVI NAVALMORAL PEDRO (207). El millor corredor gater del C.M.A. La Faixa de Jesús Pobre va ser el ja dit Jairo.

Dels més menuts als joves gaters que van fer pòdium, el segon barrufet va ser JOAN NAVALMORAL SIGNES, les millors cadets, primera i segona, van ser MAR SALVÁ SEPÚLVEDA i ZOE GRIMALT GRIMALT. El millor cadet va ser ÁLEX BOTELLA LEYDA, i el tercer millor pre-benjamí, LUCAS NAVALMORAL SIGNES.

FRAN PEDRO, XAVI TORRES OLIVER I JOAN JAUME TORRES OLIVER, ELS MILLORS GATERS A BENISSA, última prova del circuit (2-6)

Els millors corredors del C.A. Gata a la prova de Benissa, la 21 Cursa Popular Vila de Benissa disputada el passat dissabte dia 2 de juny, 12ena i última del circuit van ser: FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, 32 a la general, que va fer 37 minuts i 12 segons. XAVI TORRES OLIVER i JOAN JAUME TORRES OLIVER van fer 44 i 45 amb el mateix temps, 38 minuts i 11 segons.

Per categories, van pujar al pòdium: el tercer millor veterà C, Joan Jaume Torres; la millor veterana D, Teresa Gregori, i el tercer millor veterà E, Vicente Llopis. De xicones, la primera cadet va ser ZOE GRIMALT GRIMALT i de No inscrits el segon millor JOAN NAVALMORAL SIGNES.

Les cinc millors dones del club gater a Benissa van ser: la ja dita teresa Gregori; ANTONIA VALERO SIGNES, MARÍA LUISA PEDRO FERRER, MIREIA GADEA SIGNES i MARÍA JOSÉ SOLER MAHIQUES. Els 10 millors del club de Gata van ser: els ja dits Fran, Xavi, Joan Jaume, CURRO ARABÍ ARABÍ, el ja dit Vicente Llopis, LUIS MANUEL PEDRÓS FERMÍN, PEPE PEDRÓS MONFORT, TOMÁS MENGUAL PEDRO, JOSÉ FRANCISCO MONCHO SOLER i JAUNVI SOLER TORRES.

FONTS: Classificacions somesport. Foto: Club Atletisme Gata.

0 comentarios