Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA: EXPOSICIÓ AL CASAL DE L’ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL A.VIVES AL VOLTANT DEL DIBUIX

GATA: EXPOSICIÓ AL CASAL DE L’ESCOLA DE PLÀSTICA EXPERIMENTAL A.VIVES AL VOLTANT DEL DIBUIX

Divendres 18 de maig va tindre lloc la inauguració una interessant exposició sobre el tema del dibuix. Totes les obres de la mostra son com diu el titol que la presenta “ al voltant del dibuix” i fa justícia al nom puix més que ser una exposició sobre el dibuix ho és sobre els límits d´aquest. Totes les obres son dibuixos?, dintre de l´experimentalitat de l´escola la resposta és si. L´espectador podrà gaudir de tota una gran diversitat de tècniques des de les ja tradicionals com carbonet, sanguina, aquarel·la, tinta, llapis, gravats a altres més experimentals, com monotips, fotogravats, gravats, treballs sobre radiografies, dibuixos amb costura de fils etc.

L´exposició recull les obres de Pep Aguilar, Guido Bonpadre, Isabel Soler, Pepa Caselles, Genoveva Regidor, Fina Gilabert, Mariví Puigcerver, Ana Medina, Conchi García, Manuela Paszkowsky, Blanca Hernando, Pepa Espasa, Emparar Escrivà, Anna Climent, Juan Escolano, Mª José Cholbi, Mari Marí, Mª Isabel de Piero, Mar Fornes, Said ben Salah, Raúl Baldera i Rosalía Beltrán.

Com és habitual va assistir la regidora de cultura Àngels Soler, els autors, el mestre de l´escola Ginestar i públic de la zona. L’exposició estarà al Casal de la Música de Gata carrer Aromes 3, del 18 de maig fins al 3 de juny de dimecres a diumenges de 17 a 21h.

FONT: Informació i foto facilitada per Josep Ginestar.

0 comentarios