EL PRIMER EQUIP DEL GORGOS MANTÉ LA CATEGORIA (1ªregional), EL DIA QUE HOMENATGEN AL DESAPAREGUT EX-PRESIDENT DEL CLUB ANTONIO RIPOLL

L’equip infantil, a punt de conseguir el campionat de lliga 2017-2018

La victòria del GORGOS CLUB DE FUTBOL, a casa, (3-2) contra el XERACO va servir ahir diumenge per a ratificar i consolidar la permanència de l’equip, una temporada més, en Primera Regional.A més, abans del partit es va dedicar un sentit i molt emotiu homenatge al que fou president del Gorgos CF, Antonio Ripoll, que va faltar el passat dia 6 d’este mes. La viuda va rebre una placa del club i es va guardar un minut de silenci amb música molt emotiva.

Pel que fa al partit, va ser costós derrotar al Xeraco. Al minut 16 es posava costera amunt amb el 0-1, posava les taules Lucas León al minut 27; s’avançava el Gorgos al 60 amb gol de Raul. Al final del partit es va decidir el partit, al mateix minut marcaven el Xeraco de penalti i el desempat obra de Lucas León, que feia doblet, també de penalti. 3 a 2, un gran resultat. 40 punts i seté classificat, ja torna a ser de primera faltan tres partits per al final de lliga.

També el GORGOS JUVENIL va guanyar a casa per la mínima, amb un solitari gol de Eric al minut 54 contra el FC Jove Espanyol de Sant Vicent C. Resten encara nou jornades i manté una bona classificació el Gorgos,és 8é amb 35 punts. De 26 partits, ha guanyat 10, empatat 5 i perdut 11. Gols a favor, 48 i gols en contra 49.

Per la seua part, el GORGOS CADET va caure a casa per 1 a 3 front el CF Independiente Alicante A. El gol gater el va marcar Vicent Font al minut 25. A la taula de classificació, és avantpenúltim amb sols 10 punts. Té que fer l’esforç final per mantindre la categoria.

ELS INFANTILS TENEN LA LLIGA QUASI A LA BUTXACA

El resultat ho diu tot, la marxa ascendent continua. L’equip del GORGOS INFANTIL va guanyar amb contundència per 0-6 a Finestrat. Diego Barchino doblava al 23 i al 68 i feia póquer Álvaro amb gols als minuts 25, 43, 46 i 58. Manquen 4 jornades, 12 punts en joc, i el Gorgos està set per dalt del segon classificat. 60 PUNTS I 134 GOLS A FAVOR, una passada de temporada. El Pego, segon classificat, en té 53 punts. Esperem que seguixca aixina i done una gran alegria a l’afició.

Seguint amb els equips de la pedrera del Gorgos, dir que el partit de ALEVINS 1er any, derbi de veïns, entre el Gorgos i el Teulada-Moraira es jugarà demà dimarts 17 a les 18.30 hores. Els BENJAMINS ho faran una hora abans, a les 17.30 hores. Els ALEVINS de 2n anys van caure per 7 a 2 a Xàbia. Joel va fer els dos gols del Gorgos. A la classificació són 6és amb 35 punts de 22 partits jugats. 65 gols a favor i 54 en contra.

FONTS: Foto Gorgos CF. // Classificacions, FFCV.