CRONISTA DE GATA DE GORGOS

JAIRO SOLER, PRIMER GATER CLASSIFICAT A LA CURSA DE EL VERGER; FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, PRIMER CLASSIFICAT DEL CLUB ATLETISME GATA

El corredor gater JAIRO SOLER SALVÁ (C.M.A.La Faixa) va ser el primer gater en entrar a meta a la XII Volta a Peu de El Verger, que es va celebrar dissabte dia 14, al lloc 24 de la general amb un temps de 36 minuts i 20 segons. Per la seua part, el corredor FRANCISCO PEDRO PEDRÓS va ser el primer corredor del Club Atletisme Gata en entrar a meta, al lloc 29 fent un temps de 36 minuts i 32 segons. Al lloc 57 entrava JOAN JAUME TORRES OLIVER (C.A.Gata) fent un temps de 37 minuts i 59 segons.

Per categories, els gaters i gateres que van fer pòdium van ser: MARÍA MULET MESTRE, segona veterana C (lloc 231 a la general); JOAN JAUME TORRES OLIVER, segon veterà C (57); TERESA GREGORI MUÑOZ, primera veterana D (C.A.Gata) (278). VICENTE LLOPIS CHELI va ser el primer veterà E (107) i el seu company FRANCESC FERRER MULET el tercer de la mateixa categoria (189).

Les tres millors dones del Club Atletisme Gata a la Volta a Peu de El Verger van ser MARÍA MULET MESTRE, JENNIFER WOOD i TERESA GREGORI MUÑOZ. Els 10 millors classificats del club van ser: FRANCISCO PEDRO PEDRÓS, JOAN JAUME TORRES OLIVER, VICENTE LLOPIS CHELI, JOSÉ CASELLES PEDRO, TOMÁS MENGUAL PEDRO, PEP SIGNES FORNÉS, CURRO ARABÍ ARABÍ, FRANCESC FERRER MULET, JOSÉ FRANCISCO MONCHO SOLER i JUANVI SOLER TORRES. Els tres millors gaters del C.M.A. La Faixa de Jesús Pobre van ser: JAIRO SOLER SALVÁ, DAREDDINE BADAR LAHMAMI i QUICO GARCÍA BERENGUER. Els dos millors del Grup Espeleològic Gata van ser ALVAN SALVÁ ESTRUGO i MIQUEL GRIMALT ESCORTELL.

Pel que fa als més joves el segon millor barrufet va ser el gater del C.A.Gata MIGUEL FERRER PEDRO. MAR SALVÁ SEPÚLVEDA va ser la millor cadet. Finalment, els dos millors pre-benjamins van ser els gaters LUCAS NAVALMORAL SIGNES i PAU AGULLES MONTESINOS.