Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENCONTRE DE PASQUA: Verge i Jesús Ressuscitat. Plaça de l'Església, Gata

ENCONTRE DE PASQUA: Verge i Jesús Ressuscitat. Plaça de l'Església, Gata

PODEU MIRAR EL VÍDEO DE L’ENCONTRE, PUNXANT ACÍ.

PODEU MIRAR L’ÀLBUM DE LA PROCESSÓ I ENCONTRE DEL MATÍ DE PASQUA, PUNXANT ACÍ.

A les 9 del matí de hui, Diumenge de Pasqua de Resurrecció, s’ha fet l’última processó que culmina els dies sants. La Plaça de l’Església de Gata de Gorgos ha sigut el punt de partida de les dues imatges, la Verge i Jesús Ressuscitat. A destacar, que la Mare Déu amb vel blanc d’alegria, era portada per les dones de la Confraria de la Verge dels Dolors. El Ressuscitat ha processonat pels carrer Nou, Teulada i Bisbe Cervera, i la Verge pels carrers Doctor Gómez Ferrer, Constitució, Bassa i Duquessa d’Almodóvar.

A la plaça ha tingut lloc l’encontre. La banda de música de Gata ha interpretat les tonades típiques de l’Encontre Pasqual. Paprerets de colorets i globus eren llançats en el moment d’inclinar-se la Verge davant Jesús. Una traca i el revol de campanes anunciaven el gran dia.

Des del blog del CRONISTA DE GATA, dessitjar que passeu totes i tots bons dies de Pasqua, tan hui com demà dia festiu. Pels joves que no tenen escola i institut també que celebren, com és traadicional, el tercer dia de Pasqua.

FONTS: Fotos JM.V., Elodia G., Cronista.


0 comentarios