EL JOVE ATLETA XABIER TONI SOLER LLIDÓ (de pare gater), SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC UNIVERSITARI

El jove atleta universitari de Xàbia TONI SOLER LLIDÓ, de pare gater i mare xabiera, va obtindre el passat dissabte la medalla de plata dels 10.000 metres llisos en el campionat Autonòmic Universitari i ho va fer a les pistes d’atletisme de la Universitat Jaume I de Castelló. Soler no li va perdre mai la cara a la prova i es va posar en primera línia, pegant l’estiró a falta de tres kilòmetres per a meta i obligant a la resta de participants a estirar-se. Al final, Toni va ser segon fent un temps de 34 minuts i 30 segons.

FONTS: Família / diari digital Las Provincias / Foto: Xàbia.com.