Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA JA...de l’incendi a l'aparcament del final del carrer Paleres de Gata que ha cremat quatre cotxes i ha afectat quatre més

LA PREMSA PARLA JA...de l’incendi a l'aparcament del final del carrer Paleres de Gata que ha cremat quatre cotxes i ha afectat quatre més

Tots els diaris que s’ocupen de les notícies comarcals s’han fet ja ressó del succés, que ha sigut molt greu. Un incendi declarat poc després de les 3 de la matinada de hui dilluns ha provocat que es cremaren quatre cotxes i quedaren afectats alguns més. A les 5 de la matinada, els Bombers acabaven d’extinguir-lo. S’està investigant com a ocorregut.

El diari digital MARINA PLAZA publica amb cinc fotografies espectaculars la notícia: "Un incendi calcina quatre cotxes a Gata i en danya quatre més". Al subtítol: "L’operatiu s’ha prolongat durant hora i mitja degut a que les flames s’anaven propagant d’un vehicle a un altre". Ací teniu la notícia, PUNXEU per a llegir-la.

També els diaris INFORMACIÓN i LEVANTE-EMV publicaven la notícia al seu digital: "Un incendio en Gata destruye cuatro coches y daña cuatro más". Al subtítol: "El fuego se declaró a las 3 de la madrugada y se propagó de un vehículo a otro". PUNXEU ACÍ.

Finalment, el diari LAS PROVINCIAS a la seua edició La Marina digital publica: "Cuatro vehículos quedan calcinados y otros cuatro resultan dañados en un incendio en Gata de Gorgos". Per a llegir-ho PUNXEU.

Fotografia publicada pel diari digital Marina Plaza.

FONTS: diaris digitals de Marina Plaza, Información i Las Provincias.

0 comentarios