Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA HA PARLAT I PARLA...DE LA POLÍTICA LOCAL, DEL PONT I DE LA CARRERA

LA PREMSA HA PARLAT I PARLA...DE LA POLÍTICA LOCAL, DEL PONT I DE LA CARRERA

Tres punts d’informació ha tingut Gata al llarg de la setmana, que ha recollit la premsa comarcal. Per una part, la convocatòria de premsa del Partit Popular de Gata, per altra la sustitució del vell pont, del qual ja hem parlat, i finalment de la carrera, la Volta Popular a Gata que va ser diumenge.

Ens fixem en el diari digital MARINA PLAZA: sobre la política local, titula: "PP vs. Compromís: les claus d’un enfrontament crònic a Gata". Als subtítols: "En un balanç pels mil dies del nou govern, el Partit Popular acusa al partit nacionalista d’incomplir les seues promeses i de tindre l’Ajuntament “en col·lapse”; mentre que Magda Mengual parla de manipulació, fruit d’un “interès electoralista” " i "Un polígon industrial per Gata, l’IBI, l’aprovació dels pressupostos o el canvi de canonades del carrer La Bassa són alguns assumptes que divideixen als dos partits". Podeu llegir tot l’article, PUNXANT ACÍ.

El mateix diari ja parla hui de la sustitució del vell pont per una nova estructura i titula: "Gata busca un lloc per emplaçar el pont centenari del tren, retirat el passat divendres per FGV". Al subtítol: "La vella infrastructura va ser retirada amb una espectacular maniobra el divendres de matinada i servirà d’homenatge al Trenet de la Marina". Peer a llegir-ho tot, PUNXEU ACÍ.

Els diaris Información i Levante-EMV i Las Provincias han parlat també dels mateixos temes, la política i l’aconteixement del pont. El diari INFORMACIÓN publicava despusahir: "Otro puente centenario del tren que ya es historia". Al subtítol: "Gata logra que Ferrocarrils le ceda un viaducto de más de 30 toneladas que es una «pequeña» joya ferroviaria". Per a llegir-ho PUNXEU ACÍ.

El diari LAS PROVINCIAS al respecte de la convocatória del PP als mitjans de comunicació comarcals publicava dissabte dia 10: "El PP de Gata descarta la moción de censura en lo que queda de legislatura". Al subtítol: "Los populares aseguran que no hay tiempo y que en su momento se propuso a los otros partidos de la oposición, pero éstos lo descartaron". Per a llegir tot l’article, PUNXEU ACÍ.

La Volta A Peu de Gata ja és notícia al semanari Javea.com que ofereix un extens article i nombroses fotografies de l’event esprotiu del diumenge. Titula: "Dominio de Youssef Ahatach y Cristina Roselló en la ‘XXI Volta Popular a Gata’"PUNXEU ACÍ per a llegir la notícia i veure totes les fotografies.

FONTS: diaris digitals: MARINA PLAZA, Información, Las Provincias i semanari Javea.com. Fotos dels mateixos diaris i semanari.

 

0 comentarios