GUANYEN FORA ELS MAJORS (1-3) I ELS JUVENILS (1-2) DEL GORGOS C.F.

Sols els majors i els juvenils del GORGOS C.F. tenien aquest cap de setmana partits i han jugat hui pel matí amb molts bons resultats. Els dos han guanyat fora. Mentre que el primer equip del Gorgos guanyava 1 a 3 en un gran partit a Oliva, els juvenils ho feien a Gandia per 1 a 2.

El partit el comentava Carim al seu facebook, la foto també és d’ell:

"Oliva 1-3 Gorgos. (Isam, Jose C, David M). Partido duro, sabíamos donde nos metíamos, en el campo del tercer clasificado, no iba a ser fácil, una primera parte muy luchada y de mucho desgaste físico, con una presión asfixiante por nuestra parte, bloqueando totalmente al Oliva, 0-0 al descanso. Salimos enchufados en la segunda parte, como la primera, y en una buena jugada personal de Isam ponía el 0-1, seguimos apretando, queríamos más, y como recompensa al muy buen trabajo que estabamos haciendo, llegó el 0-2 de José y el 0-3 de David, y ya en el tramo final nos metieron el 1-3, un partido con mucho desgaste físico. 3 puntos importantísimos que nos acercan a nuestro objetivo principal, la permanencia, pero al mismo tiempo también nos acerca a la 3 y 4, 5 posición. A disfrutar de la victoria, y ya pensando en el siguiente partido."

Efectivament, marcava Hicham al minut 49; José Caselles al 61 i David Molines al 64. Al 83 marcava Néstor per al Oliva. A la classificació el GORGOS és 7é amb 32 punts. De 22 partits, 10 guanyats, 2 empats i 10 perduts. 35 gols a favor i 37 en contra.

El GORGOS JUVENIL també ha obtés una meritòria victòria, 1 a 2 contra el CF UE Gandía B. En els deu últims minuts s’ha decantat el partit i els gols. Marcava al 80 Gonzalo per al Gorgos. Empatava al 86 Omar per al Gandia. Desfeia l’empat i es feia amb la victòria per als gaters Eric al minut 87. Amb aquest resultat és 6é amb 32 punts. De 22 partits tenen 9 partits guanyats, 5 empats i 8 perduts. 45 gols a favor i 38 en contra.

La resta d’equips han fet descans aquesta jornada i reanudaran la lliga els dies 3 i 4 de març.

FONT: FFCV. Foto del primer equip després de la victòria: Carim.