Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA PARLA DE...LA CREACIÓ PER UN METGE DEL CENTRE DE SALUT DE GATA DE LA PRIMERA APP AMB PULSÒMETRE PER A DETECTAR ARRÍTMIES

LA PREMSA PARLA DE...LA CREACIÓ PER UN METGE DEL CENTRE DE SALUT DE GATA DE LA PRIMERA APP AMB PULSÒMETRE PER A DETECTAR ARRÍTMIES

La setmana porta una notícia molt interessant i bona a nivell metge. Tots els diaris ho publiquen. Es tracta de la creació de la primera APP amb pulsòmetre per a detectar arrítmias, obra del metge del Centre de Salut de Gata de Gorgos Carlos Mulet. Ahir dimarts publicava el digital MARINA PLAZA: "[VÍDEO] Un médico de Gata desarrolla la primera APP con pulsómetro para detectar arritmias". Al subtítol:"Arrhytmial, que es su nombre comercial, es totalmente gratuita y en su puesta en marcha han colaborado las universidades de Valencia, Jaume I y Politécnica, también de Valencia". Ací teniu l’enllaç a la notícia, PUNXEU.

També els diaris que porten notícies de la comarca Marina Alta es fan ressó de l’event. Els diaris INFORMACIÓN d’Alacant i LEVANTE-EMV de València publiquenhui: "Un médico del centro de salud de Gata crea la primera app que detecta arritmias". Al subtítol: "La aplicación desarrollada por el doctor Mulet permite controlar el ritmo cardiaco durante las 24 horas del día". Per a llegir-ho PUNXEU ACÍ.

LAS PROVINCIAS té dos titulars, un d’ahir i l’altre de hui: la d’ahir dimarts: "Un médico del centro de salud de Gata de Gorgos desarrolla la primera APP con pulsómetro para detectar arritmias". Al subtítol: "La aplicación, que es gratuita, está especialmente indicada para pacientes cardiópatas". PUNXEU ACÍ. Del mateix diari, hui dimecres: "Un médico de Gata desarrolla una app para detectar arritmias". Al subtítol: "La aplicación localiza la fibrilación auricular que permite controlar el ritmo cardíaco las 24 horas del día con tan solo un pulsómetro". Per a llegir la información PUNXEU.

FONTS: Foto i informació, Centre Salut Gata. Marina Salud. // reproduïda als diaris.

0 comentarios