EL LÍDER INFANTIL DEL GORGOS MARCA 14 GOLS. JA SUPERA EL CENTENAR A FAVOR

El cap de setmana de Carnestoltes també van jugar els equips del GORGOS C.F. Destacar, com no, la golejada de 14 dianes del GORGOS INFANTIL, que seguix manant a la classificació. * No tenim encara el resultat de l’equip major que va jugar a Alginet.

Comence per l’equip del GORGOS JUVENIL que va empatar sense gols a Xeraco dissabte dia 10. A la classificació es manté 7é amb 26 punts. De 20 partis jugats, 7 els ha guanyat, 5 empats i 8 derrotes. 40 gols a favor i 35 en contra. Per contra, el GORGOS CADET va caure golejat a casa, 0-5, pel líder San Gabriel d’Alacant. Els gaters són penúltims (lloc 16é) amb 7 punts. De 19 partits jugats, 2 sols guanyat, un empat i 16 perduts. 24 gols a favor i 59 en contra.

Torna a destacar l’actuació del GORGOS INFANTIL que torna a golejar i en fa ni més ni menys que ¡¡ 14 gols !! al Benissa. I gols per a tots: Mario Feliu en va fer 3 (hat-trick), Diego Barchino va marcar 2 gols; , Héctor Cloquell va fer 2 gols; Álvaro González, dos gols; també David Bernard, dos gols, Moisés Santos dos gols més, i Xavier Puig un gol. A la primera part els infantils gaters anaven ja 10 a 0. 4 més en van caure a la segona part. Com el Pego també va gojear (4-1) seguix la diferència sols de 4 punts. 45 punts i líder té el Gorgos. Això si, ja ha superat la barrera del centenar de gols a favor. De16 partits jugats, en té 15 guanyats i 1 perdut. 102 gols a favor i sols 10 en contra.

Pel que fa al GORGOS ALEVÍ, primer any, va perdre 8 a 0 contra el CF La Marina de Xàbia. Seguix colista amb un sol punt. Té un partit empatat i 15 perduts. 9 gols a favor i 142 en contra. També va caure el GORGOS ALEVÍ de segon any, 2-4 contra el Altea. Els gols gaters als minuts 10 i 11 els va fer Pablo Cloquell. A la classificació són 6és amb 29 punts de 16 partit jugats. 9 partits guanyats, 2 empats i 5 en contra. 51 gols a favor i 35 en contra.

Finalment, el GORGOS BENJAMÍ va empatar a 2 gols a Xàbia. Xavier Torres i Vicent Torres van fer els gols de Gorgos. A la classificació són 8és amb 20 punts. De 14 partits jugats, 6 guanyats, 6 empats i 6 perduts. 37 gols a favor i 55 en contra.

FONTS: FFCV (dades). Foto Jaime Fornés Signes "Blanquet" (infantils del Gorgos C.F.)