Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GORGOS C.F.: GUANYEN EL PRIMER EQUIP, ALEVÍ (2n any), BENJAMÍ I JUVENIL. L'INFANTIL PERD LA IMBATIBILITAT A PEDREGUER

GORGOS C.F.: GUANYEN EL PRIMER EQUIP, ALEVÍ (2n any), BENJAMÍ I JUVENIL. L'INFANTIL PERD LA IMBATIBILITAT A PEDREGUER

Nova jornada de futbol regional i els equips del GORGOS C.F. continuen lluitant partit a partit. No oblidem la pèrdua del jugador cadet de la U.D. Canals, mort d’un infart al camp a Ontinyent. DEP. Dels nostres equips gaters, destacar la victòria del GORGOS ALEVÍ de segon any a Benissa (1-5), la de l’equip BENJAMÍ (3-2), la del GORGOS JUVENIL (3-1) al Pego, la victòria del primer equip contra el Polop (1-0) i la primera derrota de l’equip GORGOS INFANTIL, el líder, a Pedreguer (2-1).

Comencem per el primer equip del GORGOS, últim en jugar el cap de setmana. Ha guanyat fa poquet per 1 a 0 al Polop amb gol de Hicham Lahmani. Bon resultat al camp de Les Costeres i a la taula de classificació el trobem al lloc 7 amb 26 punts. De 19 partits, 8 guanyats, 2 empats i 9 derrotes. 30 gols a favor per 33 en contra.


El GORGOS JUVENIL va guanyar ahir 3 a 1 contra el Pego a Les Costeres. Els gols els marcaven: Luis Felipe, Dani Mañas i Axel, de penalti. Ara és 8é. a la taula del grup 6é de Primera Regional juvenil amb 25 punts. De 19 partits, 7 victòries, 4 empats i 8 derrotes. 40 gols a favor i 35 en contra.

El GORGOS CADET va caure 4 a 0 a Alacant, contra el C.D. Barrio Obrero. A la taula de classificació seguix penúltim amb 7 punts. Dels 18 partits jugats, 2 victòries, 1 empat i 15 perduts. 24 gols a favor i 54 en contra.

Per primera vegada en la lliga va caure el líder GORGOS INFANTIL. Ho va fer per la mínima, 2 a 1, a Pedreguer. Havia marcat a la mitja hora Mario però el Pedreguer li pegava la volta al marcador. Ací teniu un àlbum del facebook de Jaime Fornés Signes "Blanquet" del disputat partit. PUNXEU ACÍ. Seguix líder encara a 4 punts del Pego. La contundent victòria dels pegolins a Benissa (0-6) acosta més a estos al Gorgos. Així i tot, el Gorgos sols ha perdut el partit d’este matí dels 15 jugats. Té 42 punts i arriba als 88 gols a favor per sols 10 en contra.

Pel que fa al GORGOS ALEVÍ de primer any va tornar a perdre a casa, 1-5 contra la UD Benissa. Karim de penalti marcava a la segona part l’últim gol del partit, el 1-5. Seguix cuer i dels 15 partits jugats, sols 1 empat i 14 derrotes. 9 gols a favor i 134 en contra. Esperem que es trenque la ratxa i puga recuperar-se l’equip gater.

El GORGOS ALEVÍ de segon any va obtindre el mateix resultat però al seu favor i a Benissa (1-5). Un hat-trick de Guillem, un gol de José Salvá i un altre de Joan Font. A la classificació són 6é amb 29 punts. De 15 partits jugats, 9 guanyats, 2 empats i 4 perduts. 49 gols a favor i 31 en contra.

Finalment, l’equip del GORGOS BENJAMÍ va guanyar 3-2 contra el Benissa a casa. Un gol va marcar Lucas i dos Vicent. A la classificació estan al lloc 7é amb 19 punts. De 13 partits, 6 victòries, 1 empat i 6 derrotes. 35 gols a favor i 53 en contra.

A la fotografia, l’equip del GORGOS INFANTIL que ha perdut este matí a Pedreguer la imbatibilitat però continua líder a 4 punts del segon. Foto: Jaime Fornés.

FONTS: Dades, FFCV. Fotos portada article i àlbum (facebook), Jaime Fornés Signes "Blanquet" (Pedreguer).

0 comentarios