Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA TERCERA CARRERA DEL CIRCUIT A PEU MARINA ALTA SERÀ LA DE GATA, DIUMENGE 11 DE MARÇ

LA TERCERA CARRERA DEL CIRCUIT A PEU MARINA ALTA SERÀ LA DE GATA, DIUMENGE 11 DE MARÇ

La XXI Volta Popular a Gata se celebrarà diumenge 11 de març. Serà la tercera de les carreres del XXII Circuit a Peu Marina Alta 2018, que es va presentar dies enrere a La Casa de la Paraula de la Estación Marítima de Baleària Port. Alcaldes, regidors d’esports, presidents, patrocinadors, organitzadors i membres dels clubs participants, fins un total de 12 pobles representats, van estar a la gala de presentació, on es va donar a conéixer el calendari de proves, les novetats i altres temes importants de les carreres.

Com a novetat, es crea una nova categoría, la F. Una altra novetat és que el dorsal portarà incorporat el xip i no a les sabatilles com es venia fent fins ara. També que s’habilitarà un photocall per a deixar constància de les fotos dels que allí han estat present. S’establirà una classificació absoluta en dones i homes per a que en cada prova el millor puga portar un maillot de líder. Al final del circuit haurà premi en espècies per als guanyadors.

Les carreres començaran diumenge 25 de febrer amb la XXIX Volta a Peu a Xàbia i acabaran dissabte 2 de juny amb la XXI Cursa de Benissa. Després de Xàbia serà el 4 de març a Calp i la prova gatera, que organitzaran el Club d’Atletisme Gata i l’Ajuntament, serà -com ja he dit- l’11 de març.

Hi haurà unes quantes setmanes sense curses per falles, setmana santa i pasqües. El 7 d’abril, ja dissabte, es reprendà al Poble Nou de Benitatxell. El 14 d’abril serà a El Verger; el 21 del mateix mes a Teulada i el 28 a Dénia. El mes de maig les curses seran, a Pego (dia 5), Jesús Pobre (dia 12), Ondara (dia 19) i Pedreguer (dia 26). L’última prova que tancarà el circuit serà la de Benissa el 2 de juny. La gala final de lliurament de premis serà divendres 8 de juny.

A la fotografia les autoritats dels pobles participants. L'alcaldessa de Gata i el regidor d'Esports els vegeu a la dreta -mirant la imatge-.

FONTS: Circuit. / Foto: diari digital La Marina Plaza.

0 comentarios