EL GORGOS INFANTIL, LÍDER DEL SEU GRUP. Golejen benjamins i cadets

La bona notícia del GORGOS CLUB DE FUTBOL del cap de setmana se l’emporta hui el GORGOS INFANTIL, que és líder després de golejar per 7 a 1 al Pedreguer. Van marcar Mario (2), Sergio, Héctor, Aarón (2) i David. El liderat el té amb 6 punts dels dos partits jugats, els dos guanyats. 15 gols a favor i 4 en contra.

Dos golejades més es van donar pels equips de l pedrera del Gorgos. Els BENJAMINS van guanyar a Benissa per 2 a 4 amb gols de Pau, Vicent Torres (2) i Vicent Pedrós. És cinqué amb 3 punts. Sols s’ha jugat un partit i té 4 gols a favor i 2 en contra. El GORGOS CADET també va gojear a casa, 5 a 3 contra el CD Pablo Iglesias C. Va fer un "hat-trick" Cristian i els altres gols els van marcar Vicent i Eden.

Va ser golejat el GORGOS B, primer any d’alevins. La UD Benissa va guanyar per 8 a 1. El gol del Gorgos curiosament el va marcar Jareb al primer minut. A la classificació estan el 10. El GORGOS ALEVÍ A de segon any va empatar a casa contra el Benissa A, 2 A 2. Els gols del Gorgos els va marcar Hugo Signes al 29 i 52. Té 1 punt.

Els juvenils van descansar i el primer equip del Gorgos va perdre a Campell, 2-0. Amb aquest resultat és 8é amb 9 punts, de 6 partits jugats 3 guanyats i 3 perduts, cap empat. 8 gols a favor i 10 en contra.

A la fotografia de Miguel A. Ferrer Martí, el GORGOS eixint al camp a Campello, ahir per la vesprada.

FONTS: FFCV. Foto: Miguel A. Ferrer Martí.