Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I RECAUDACIÓ AL SOPAR DE CÀRITAS DE SANT MIQUEL. AHIR VA SER LA FESTA GRAN

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I RECAUDACIÓ AL SOPAR DE CÀRITAS DE SANT MIQUEL. AHIR VA SER LA FESTA GRAN

(PODEU MIRAR LES FOTOS DE L'ÀLBUM DEL SOPAR I LA PROCESSÓ, PUNXANT ACÍ)

(PODEU MIRAR EL CASTELL, PUNXANT ACÍ). Vídeo de Miguel Pedrós Taléns.

Les festes de Sant Miquel del setembre 2017 començaven dijous per la nit, amb el multitudinari sopar de Sant Miquel, que com ja és tradicional va estar organitzat per Càritas Parroquial. En total es van recaudar un total de 3.452 euros. Des del grup parroquial es donava les gràcies i s’anunciava que es destinarà a Càritas. Al mateix temps, es donava les gràcies a tots els col·laboradors i menjadors.

Com es pot veure a les fotografies de la portada i àlbum, la Plaça de l’Església presentava un ple de taules i comensals. Per amenitzar la vetlada van intervindre les rondalles de Calp, Dénia, Orba i l’amfitriona, la rondalla de Gata.

Per altra part, ahir divendres continuaven les festes amb la festivitat del patró parroquial, Sant Miquel Arcàngel. Recordavem ahir els 444 anys des de que Gata es formara com a parròquia. Ahir, a més de la missa solemne, també es va fer pel tardet la processó amb la imatge menuda del sant patró. Hi va assistir molts fidels i va ser molt respetuosa. Després de la processó, la pirotècnia Ricasa va llançar un bon castell de focs artificials des de la part de les Sorts.

Paral·lelament a aquests actes festius, les dues comissions 2017 i 2018, amb la col·laboració de la regidoria de Festes, han organitzat diversos actes de Sant Miquel Fest, amb cervesa, dinar i sopars. Després de les actuacions anit de La Pato, el dinar de paella de hui, resten els següents actes fins demà: aquesta nit a les 24 hores hi haurà ball amb l’orquestra Zona Cero. Demà diumenge, 1 d’octubre, a les 12 hores hi haurà carretons per als menuts al carrer La Pau. També a les 12 hores, vindrà la ressaca de la festa de la cervesa i l’actuació del grup Take Five, que tancarà les festes a Sant Miquel 2017.

FONTS: Àlbum: Fotos Parròquia, Miguel Pedrós. Vídeo, Miguel Pedrós.

0 comentarios