EL GORGOS JUVENIL DONA LA PRIMERA ALEGRIA A L'AFICIÓ. Golejada per 3 a 0 al Xeraco

El Gorgos juvenil ha conseguit la primera victòria i per golejada. Aquesta vesprada guanyava per 3 a 0 al Xeraco, conseguit els primers tres punts, després de les dos apretades derrotes anteriors. Al minut 8 Pau feia el 1-0. Després del descans Gustau feia el 2 a 0 al minut 65 i dei minuts més tard rematava la faena Axel.

Amb aquest resultat, els juvenils del Gorgos es coloquen al lloc 10 de la taula del grup 6é de Primera Regional. De tres partits jugats, 1 guanyat i dos perduts, 7 gols a favor i 6 en contra. Tres punts.

No van córrer la mateixa sort el cadet i el primer equip del Gorgos. se'ls va donar mal el dissabte. A les 12 del migdia, el cadet perdia 2 a 0 a Xàbia i quedava al lloc 13 del grup 6é de Primera Regional. A les 18 hores jugava el Gorgos contra un dur i rocós Pego i perdia per la mínima, 0 a 1, posant-se al lloc 15 del grup 7é de Primera Regional.

FONT: FFCV.