Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GORGOS, LLIGA 17-18. COMENCEN CADETS I MAJORS. 1ª REGIONAL

GORGOS, LLIGA 17-18. COMENCEN CADETS I MAJORS. 1ª REGIONAL

El present cap de setmana porta tres partits d’inicis a tres equips del GORGOS C.F. La temporada 2017-2018 comença hui per als cadets estrenant categoria i demà per als majors també en nou grup. Els juvenils jugaran la tercera jornada.

Anem cronològicament a repassar-los. A les 12 del matí de hui dissabte comença a carburar el nou equip cadet a la nova categoria, Primera Regional, després de l’ascens de la temporada passada. Li toca un derbi comarcal per al principi. Jugaran CD Jávea-Gorgos CF.

El cadet del Gorgos està enquadrat en el grup VI de Primera Regional. El formen 16 equips. De la comarca sols tres: els dos que s’enfronten hui i el Dénia C. De la Safor sols està el Real de Gandía A. De la Marina Baixa: Benidorm A, Ciutat de Benidorm A i Villajoyosa. La resta de la comarca d’Alacantí o més avall d’Alacant: Hércules C, CF Racing Akra d’Alacant A, barri Sant Gabriel A, Jove Espanyol de Sant Vicent C, CF Arena Alacant B, SCD CArolinas A, CD Pablo Iglesias C d’Elx, CD Barrio Obrero A i el CF Independiente Alacant A.

JUVENILS, TERCERA JORNADA I EN CASA

Pel que fa a l’equip juvenil, aquesta vesprada juga la tercera jornada de lliga. Les dos primeres no va poder conseguir cap punt, front a l’Alfàs i contra el Pego, però va deixar molt bones sensacions que tindria que confirmar hui al Municipal de Les Costeres. Interessant partit: GORGOS JUVENIL-XERACO, 17.30 hores. A les posicions s’enfronten el 16 i el 18. Pot fer bona la primera victòria l’equip que prepara Isaac Sánchez.

ELS MAJORS, DEBUT A CASA, DEMÀ FRONT AL PEGO

Demà a les 18 hores, nou partit al Municipal de Les Costeres de Gata. El primer equip estrena categoria i temporada. Jugarà contra el Pego CF en un derbi comarcal. Els jugadors de Jaume Serra i Pere Noguera intentaran conseguir els primers tres punts. Recordeu, ja ho vaig avançar, que en el grup VII de Primera Regional són de la Marina Alta, a més dels dos que demà juguen a Gata, el CD Pedreguer, la UD Ondarense, el CF Orba i la UD Benissa. La resta són bé de la Safor, Alacantí o La Costera.

Finalment, la directiva del Gorgos CF espera molts aficionats a animar als cadets a migdia, als juvenils aquesta vesprada i els majors demà diumenge. Dos bons partits.

A la fotografia, els majors del Gorgos CF el dia de la presentació.

0 comentarios