Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ENS HA DEIXAT PEPE SIMÓ MULET, TOT UN EXEMPLE DE SUPERACIÓ. IMPULSOR DE LES FESTES DE LA FONT DEL RIU

ENS HA DEIXAT PEPE SIMÓ MULET, TOT UN EXEMPLE DE SUPERACIÓ. IMPULSOR DE LES FESTES DE LA FONT DEL RIU

Hui al migdia ha faltat PEPE SIMÓ MULET, després d’una llarga i difícil enfermetat. Li faltava un mes per a 75 anys. Pepe era tot un exemple de superació davant les adversitats. Estimat i molt per la seua família, els amics, veïns, companys i tots els que el coneixien, sempre tenia paraules d’ànims per aquell que s’acostava a la seua inseparable cadira de rodes.

El barri i les festes de la Font del Riu perden a un dels seus millors impulsors, ja que tots els promotors de la festa allà pels anys 80 el van fer president, càrrec que ell exercia amb molt de respecte i tolerància. Sempre tenia les portes obertes de sa casa per a tot el que es precisara per a la festa.

Cal destacar també a Pepe Simó Mulet amb la política i la festa. Va ser regidor de l’Ajuntament de Gata al segon ajuntament democràtic, de 1983 a 1987, per Alianza Popular. Més tard va ser per uns anys president del Partit Popular. A la festa, a més de la Font del Riu, formava part de la Penya festera La Xàbega, que van fer festes patronals com a comissió en 1993. Allí on estava Pepe estava Rosa, la seua dona. Eren inseparables.

Des del blog el més sentit condol a la seua dona Rosa, molts ànims que seran necessaris davant aquesta situació de pèrdua de l’ésser volgut; als germans Sebastià i Antonio, i a tots els seus nebots. Pepe deixa un gran buit a la Font del Riu, el seu barri, la seua gent, i s’en va a buscar als que ja li van precedir, junt al Santíssim Crist del Calvari i Sant Joan, patrons del poble i del barri.

La capella ardent es troba a sa casa, al carrer Lepanto, fins l’hora del funeral que serà demà dijous per la vesprada a les 18.30 hores. DESCANSE EN PAU, l'estimat i amic Pepe Simó.

0 comentarios