20170816175558-pepesimo.jpg

Hui al migdia ha faltat PEPE SIMÓ MULET, després d’una llarga i difícil enfermetat. Li faltava un mes per a 75 anys. Pepe era tot un exemple de superació davant les adversitats. Estimat i molt per la seua família, els amics, veïns, companys i tots els que el coneixien, sempre tenia paraules d’ànims per aquell que s’acostava a la seua inseparable cadira de rodes.

El barri i les festes de la Font del Riu perden a un dels seus millors impulsors, ja que tots els promotors de la festa allà pels anys 80 el van fer president, càrrec que ell exercia amb molt de respecte i tolerància. Sempre tenia les portes obertes de sa casa per a tot el que es precisara per a la festa.

Cal destacar també a Pepe Simó Mulet amb la política i la festa. Va ser regidor de l’Ajuntament de Gata al segon ajuntament democràtic, de 1983 a 1987, per Alianza Popular. Més tard va ser per uns anys president del Partit Popular. A la festa, a més de la Font del Riu, formava part de la Penya festera La Xàbega, que van fer festes patronals com a comissió en 1993. Allí on estava Pepe estava Rosa, la seua dona. Eren inseparables.

Des del blog el més sentit condol a la seua dona Rosa, molts ànims que seran necessaris davant aquesta situació de pèrdua de l’ésser volgut; als germans Sebastià i Antonio, i a tots els seus nebots. Pepe deixa un gran buit a la Font del Riu, el seu barri, la seua gent, i s’en va a buscar als que ja li van precedir, junt al Santíssim Crist del Calvari i Sant Joan, patrons del poble i del barri.

La capella ardent es troba a sa casa, al carrer Lepanto, fins l’hora del funeral que serà demà dijous per la vesprada a les 18.30 hores. DESCANSE EN PAU, l'estimat i amic Pepe Simó.