Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIA 19 COMENÇA LA NOVENA AL PATRÓ, EL CRIST DEL CALVARI (fins el 27)

HUI DIA 19 COMENÇA LA NOVENA AL PATRÓ, EL CRIST DEL CALVARI (fins el 27)

Hui, dimecres 19 de juliol, a les 19.30 hores, començarà la novena al patró de Gata de Gorgos el Santíssim Crist del Calvari, a la seua ermita del Tossalet. Al llarg de nou dies els diversos sectors del poble ajudaran a preparar la mateixa, junt als grups parroquials corresponents. Els diversos temes de predicació giraran al voltant de la missió de l’església parròquia i de l’evangelització. Diversos predicadors aniran fent dia a dia la jornada de la novena.

Hui dimecres correspondrà el torn al sector dels Trossets i com a Grup Parroquial al Consell de Pastoral i Assumptes Econòmics. El tema de predicació serà "Una església amb una missió: "Aneu, pues i feu deixebles de totes les nacions, batejant-los en el nom del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant, ensenyant-los a guardar tot el que us he manat" (Mateu, 28,19-20a). El predicador serà D. José Santiago Pons Doménech, professor de la Facultat de Teologia de València i director del Col·legi Major de Sant Joan de Ribera de Burjassot.

Des de hui fins al dia 27, dijous que ve i dia de la baixada, la novena serà sempre a la mateixa hora, les 19.30 hores, a l’ermita.

FONT: Foto arxiu. Primer dia de la novena 2016.

0 comentarios