Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SOLIDARITAT I ÀNIMS PER A XÀBIA: D.E.P. els ciclistes Eduardo i Luis Alberto

SOLIDARITAT I ÀNIMS PER A XÀBIA: D.E.P. els ciclistes Eduardo i Luis Alberto

Des de que s’ha sabut la notícia a primeres hores del dia, Xàbia ha quedat sacsada pel dolor. Més quan s’han conegut els noms dels dos ciclistes morts i els tres ferits greus. Pertanyien a la secció de triatló del Club d’Atletisme Llebeig. EDUARDO MONFORT I LUIS ALBERTO CONTRERAS s’han deixat la vida a la N-332, al terme d’Oliva, per l’atropell d’una jove inconscient i que ha donat positiu i ha estat detesa. Tres ciclistes més, un d’ells fill de Luis Alberto, estan als hospitals greus, amb greus ferides pel "brutal" atropell, com s’ha comentat a una de les cadenes televisives.

Els diaris sense excepció, les televisions nacionals, les xarxes socials, s’han omplit de comentaris, d’ànims per a familiars, amics i el poble xabier.

L’Ajuntament de Xàbia s’ha reunit en sessió extraordinària aquesta vesprada i ha decretat tres dies de dol. S’ha guardat un minut de silenci davant la Casa Consistorial.

El Club Atletisme LLebeig ha publicat a les xarxes socials un comunicat oficial:

"Ràbia, impotència i costernació absoluta. S’han endut per davant al nostre Edu Monfort en un fatídic accident quan circulava en bicicleta en un grup del Llebeig per les carreteres d’Oliva. A més, l’amic Alberto Contreras, del Club Ciclista també ha perdut la vida. Ferits greus, però lluitant per la seua vida, tres socis més del Llebeig, José Antonio Albi, Andrés Contreras i Scott Gordon. El president del Club, Jaime Escortell, que ...anava en el grup, ha resultat ilés de miracle.
Donar el nostre més sentit condol als familiars d’Edu i Alberto i donar més força que mai a Jose, Scott i Andrés per a que es recuperen prompte de les greus lesions que pateixen. Entre tots i totes fem i farem força per a que es recuperern i estiguen prompte amb tots nosaltres de nou.
Que tot el pes de la justícia caiga damunt de la conductora que ha provocat l’accident i la tragèdia ¡¡¡¡
Força Xàbia i Amunt Llebeig"

També l’equip de govern de Gata s’ha sumat al condol i ha publicat: "Estem consternats davant la tragèdia que ha colpejat el nostre poble veí, Xàbia. Acompanyem a les families i amics de tots els afectats en el seu dolor, i desitgem que els ferits es recuperen prompte".

Per la seua part, els socialistes de Gata, enviaven aquest missatge per les xarxes socials: "Els socialistes gaters volem expresar el nostre condol a les famílies i amics dels dos ciclistes, morts este matí en accident de trànsit, del poble veí de Xàbia en estos moments tant doloros. I també esperem una pronta recuperació dels altres tres ciclistes ferits greus. D.E.P. Luís Alberto i Eduardo."

Ressenyar també que un dels tristement ja morts, Eduardo Monfort, tenia ascendència gatera. El seu avi patern era de Gata. A tota la família d’Eduardo i a la de Luis Alberto, als ferits per a que es restablixquen el més prompte possible, al club esportiu al que pertanyien, i a tot el poble de Xàbia des del CRONISTA DE GATA, el meu condol i ànims.

D.E.P. Eduardo i Luis Alberto, veïns de Xàbia.

0 comentarios