Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS JUVENIL GUANYA (4-3). Gols marcats pels cadets. Ahir victòria (4-0) del líder cadet

EL GORGOS JUVENIL GUANYA (4-3). Gols marcats pels cadets. Ahir victòria (4-0) del líder cadet

Vaig a contar-los la història en dos dies dels quatre jugadors del líder GORGOS CADET. AXEL, ERIC, PAU i HAMZA. Ahir van jugar la seua penúltima jornada, la 25, i van golejar per 4 a 0 al SFFCV Benidorm CD B. Marcaven Axel (22), Hamza (34), Pau (37) i Jordi (66). El líder segueix intractable i té 75 punts, tots els partits guanyats i 122 gols a favor i sols 12 en contra. La història no acaba ahí.

Aquesta vesprada el capità cadet Eric i els golejadors d’ahir Axel, Hamza i Pau han eixit al camp a reforçar al GORGOS JUVENIL. L’equip ha guanyat 4 a 3 al Carolinas B. Però sabeu qui ha marcat els quatre gols del Gorgos, tres dels cadets: Axel (2), Pau i Hamza. Han provat i han demostrat que estan preparats per a pujar la pròxima temporada als juvenils i a seguir mantenint la categoria.

A tot això, el GORGOS JUVENIL té 49 punts. De 30 partits, 15 són guanyats, 4 empats i 11 perduts. 85 gols a favor i 56 en contra.

I que han fet els altres equips del GORGOS?. A la penúltima jornada el GORGOS ALEVÍ, de segon any va guanyar 2 a 5 a Calp. Els xicons que entrena Daniel Buché són segons fent una gran temporada també. Van marcar Álvaro, Santi (2), Joel i Hugo. Han aconseguit 51 punts dels 23 partits. 16 guanyats, 3 empats i 4 perduts. 84 gols a favor i 52 en contra.

El GORGOS BENJAMÍ va perdre a Calp 6-1. El gol gater el va marcar Luca. Es manté l’11. El GORGOS INFANTIL A va guanyar 6-1 al Pedreguer A amb un hat-trick de Mario. Els altres gols els van marcar David, Diego i Andrés. A la classificació també van molt bé i són 4rts. El GORGOS INFANTIL B tampoc va tindre sort i va caure al CF Arena Alicante B per 11 a 0.

A la fotografia, els juvenils que han eixit d’inici al camp aquesta vesprada.

0 comentarios