ATLETES GATERS I PÒDIUMS A LA VOLTA A PEU A DÉNIA 2017

La gatera Christina Mallet, segona millor dona

L’atletisme també va tindre els seus representants gaters en dos fronts ben distints dissabte dia 22. Per una part, es va disputar la Volta a Peu a Dénia 2017, inclosa al Circuit a Peu Marina Alta. El corredor ANTONIO FORNÉS PEDRO (veterà A del C.A. Llebeig de Xàbia) va ser el primer gater en entrar a la meta de Dénia fent un temps de 34 minuts i 29 segons. JUANAN MAS LEYDA, del Cametes Spat, va ser el segon millor del poble a Dénia arribant al lloc 28. Per altra, els impressionants atletes gaters que van córrer el Penyagolosa Trail van fer una a carrera, que vos posaré en una altra entrada.

Anem a la primera entrada, la Volta a Peu a Dénia. Van pujar al pòdiums gateres i gaters, com cada carrera del Circuit a Peu. La juvenil MOLLY WOODS va ser tercera (518 a la general). CHRISTINA MALLET (C.A. Dianium) va ser segona veterana A i segona dona també en entrar a meta. A la general va entrar la 191 amb un temps de 40 minuts i 52 segons.

La segona veterana C va quedar MARÍA MULET MESTRE, 316 a la general, i primera dona del C.A. Gata. Va fer un temps de 43 minuts i 34 segons. La primera veterana D va ser TERESA GREGORI MUÑOZ del C.A. Gata. que va fer 44 minuts. VICENTE LLOPIS CHELI (C.A. Cametes Spat) va quedar segon de la mateixa categoria en hòmens amb un temps de 37 minuts i 43 segons. Finalment, FRANCESC FERRER MULET -veterà E del C.A. GAta- va ser segon amb un temps de 40 minuts i 39 segons.

Les quatre millors dones del Club Atletisme Gata van ser, a més de María Mulet i Teresa Gregori ja nomenades, ANTONIA VALERO SIGNES (17 a l’absoluta) i ESTHER SEPÚLVEDA BÚRDALO (66 a l’absoluta).

Finalment, els quatre millors del CLUB ATLETISME GATA van ser: PEP SIGNES FORNÉS (145 a la general); FRANCESC FERRER MULET (181), JUANVI SOLER TORRES (213) i KIKO ARABÍ BALLESTER (258).