TAMBÉ ELS MAJORS DEL GORGOS C.F. PUJARAN A 1ª (Ara són líders i si acaben segons també pujen)

El GORGOS CLUB DE FUTBOL segueix d’enhorabona. Ahir per la vesprada es confirmava el doble ascens. A Xàbia, el primer equip del GORGOS, els majors com es diu en la família futbolera de Gata, també obtenia l’ascens ja pràcticament i pujarà a Primera Regional. Als cadets -dels que ja he parlat a l’anterior entrada- s’afegien els majors.

El Gorgos guanyava 0-2 al equip del Xàbia B. Matiner va ser el gol de Adrián Campos que marcava el 0 a 1 al minut 3 i encarrillava la victòria. Al minut 89 marcava Eloy el segon. L’equip, fins eixe moment, el Benirredrà disputava el seu partit contra el Gandia. L’empat a dos gols, va afavorir al Gorgos i els de Gata pujaven al primer lloc del grup XII de Segona Regional.

Fins ara té el líder GORGOS 63 punts en els 26 partits disputats: 21 guanyats i 5 perduts. 75 gols a favor i 33 en contra. A sols 1 punt s’ha quedat el segon el Benirredrà i a 7 punts d’aquest el Daimús.

Què pot passar fins al final de temporada, per a que ja puje el Gorgos a Primera?. El partit del pròxim cap de setmana és decisiu per al liderat. Jugaran a Daimús que va el tercer. Si guanya seguirà líder. El Benirredrà anirà a Villalonga. L’últim partit i a casa serà contra el Simat. Acàs quedara el segon també pujarà ja que serà un dels 8 millors segons que també pujen.

Per tant, ja està l’ascens garantitzat. Tornarà la celebració al camp, pel poble i a l’Ajuntament?...