Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

ELS EQUIPS DEL GORGOS C.F. ESTAN FENT UNA GRAN TEMPORADA: Cadet campió; juvenil té la permanència i els majors són segons

ELS EQUIPS DEL GORGOS C.F. ESTAN FENT UNA GRAN TEMPORADA: Cadet campió; juvenil té la permanència i els majors són segons

El GORGOS CLUB DE FUTBOL està portant els seus primers equips a les parts més altes dels diferents campionats, grups i categories. De moment, tres signes ja molt positius. El GORGOS CADET és ja campió matemàtic de la temporada, al seu grup primer d’Alacant a la Segona Regional. El GORGOS JUVENIL va sellar la permanència a la difícil Primera Regional (grup VI) la passada jornada, i el PRIMER EQUIP DEL GORGOS és segon a un punt del líder i tot pot passar.

Dissabte dia 22, encara no està fixada hora, el GORGOS CADET serà el protagonista al camp les Costeres de Gata. Rebrà, amb passillo inclós, al Altea B. Pot ser tot un espectacle de gols i alegria.

També juguen a casa, contra el Calp, el GORGOS JUVENIL, amb la permanència a la butxaca. El lloc 8é amb 42 punts molt lluny del final de la taula de classificació així ho acredita. L’últim partit, jugat aquesta setmana santa per que havia estat ajornat, el juvenil s’imposà amb una rotunda victòria al C.F. Simat per 6-1, assegurant-se així la permanència a 1a Regional una temporada més.

El primer equip del GORGOS jugarà a la veÏna Xàbia amb la intenció d’emportar-se els tres punts i posar-li difícil el liderat al Benirredrà.

Però també els altres equips inferiors del Gorgos estan cuallant una gran temporada: el GORGOS INFANTIL A és 5é i el GORGOS ALEVÍ és segon i al final de la lliga tindrà eixe lloc que també és important.

En definitiva, una bona campanya i es recullen ara -a falta de dos o tres jornades- els fruits de tota la temporada 2016-2017.

A la imatge, el GORGOS JUVENIL, que manté la permanència a Primera Regional per a la temporada següent.

FONT: FFCV. / Foto, Gorgos.

0 comentarios