Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS GOLEJA EN EL PARTIT PENDENT (5-1). Està segon, a un punt del líder

EL GORGOS GOLEJA EN EL PARTIT PENDENT (5-1). Està segon, a un punt del líder

El primer equip del GORGOS C.F. també podria donar-nos una sorpresa, com ja ho va fer l’equip cadet, conseguint la liga. Ara depenen el líder, Benirredrà i el segon GORGOS a un punt, d’ells mateixa i dels errors del contrari. 

Dit això, repassem l’últim partit el que ha nivellat la puntuació. En partit atrassat per les fortes pluges el passat 22 de gener, corresponent a la jornada 17, es va jugar Dijous Sant, al camp municipal de Les Costeres de Gata. El Gorgos va golejar al Atletic La Vall per 5 a 1. Van marcar Carim, Jaume, Eloi (dos gols) i Joan. Després del partit, el Benirredrà té 61 punts i el Gorgos 60. De les 25 jornades, 20 les ha guanyades i 5 perdudes. Cap empat. 73 gols a favor i 33 en contra.

Ara sols resta tindre sort i esperar la punxada del màxim rival. El Gorgos jugarà la pròxima jornada del 23 d’abril a Xàbia, després visita al Daimús (difícil partit) i finalment rep al Simat a casa. Pel que fa al líder, rep al Gandía, visita Villalonga i rep en l’última jornada al Benitatxell.

FONTS: FFCV i Jaume Devesa / Foto: Gorgos C.F.

0 comentarios