Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI ÉS DIVENDRES DE DOLOR (7 d'abril). CAP DE SETMANA INTENS D'ACTIVITATS A GATA

HUI ÉS DIVENDRES DE DOLOR (7 d'abril). CAP DE SETMANA INTENS D'ACTIVITATS A GATA

La imatge de la Verge dels Dolors de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata presidix el dia de hui, després del Tríduum de Dolors, en la setmana prèvia a la Setmana Santa. És Divendres de Dolors. Aquest cap de setmana ve carregat d’activitats, tant religioses (Rams), lúdiques (Dinar Popular), com esportives (lliga).

En l’aspecte religiós, ressenyar que el diumenge és Rams. A Gata és la jornada del tradicional "Foguerils". Els rams de palma i les rametets d’olivera es podran veure a la Plaça Nova, on es farà la bendició a les 11.30 hores. A les 12 hores serà la missa solemne de Diumenge de Rams, encetant la Setmana Santa.

Pel que fa a l’aspecte lúdic, la Comissió de Festes 2017 prepara ja el Dinar Popular de Diumenge Rams. Serà a les 14 hores a l’antic camp de futbol "Les Sorts". Hi haurà servei de bar, paella, música ambient i lloc d’esplai per als menuts.

POSSIBLE ALIRÓ DEL GORGOS CADET

En l’aspecte esportiu, les lligues de futbol tenen partits destacats. Serà clau l’encontre de demà dissabte a les 15.30 a La Nucía. L’equip cadet del GORGOS C.F. si guanya es convertirà en campió del grup primer d’Alacant matemàticament, ja que està a 13 punts del segon, i restarien quatre jornades -12 possibles punts-. Pot cantar l’aliró a La Nucía i celebrar-ho diumenge 23 a Gata. Estarem pendents. La resta de categories també tindran els seus partits. El primer equip rep al Benitatxell demà a les 18.30 hores al camp Les Costeres i el juvenil jugarà a Xeraco a les 12 del matí el diumenge.

FONT: FFCV. (Horaris).

0 comentarios