FÉLIX PONT CHÁFER, GUANYADOR ABSOLUT DE LA 20 VOLTA POPULAR A GATA (1.208 participants a la prova reina)

Com ja avançava ahir, el diumenge amb bon temps i no com hui, es va celebrar a Gata la festa de l’atletisme. Més de 2.000 persones, entre participants i acompanyants van "inundar" Gata i els voltants de la zona escolar, on estava la meta de totes les carreres. Èxit d’organització, col·laboració i participació. Tots es van esforçar, des del Club Atletisme Gata i Ajuntament de Gata (Esports), fins als serveis de suport: Protecció Civil i Policia Local. Animació amb la bandeta i la Colla. Esmorzars i baret de la Comissió 2017. Patrocinadors. En suma, tots. La prova reina va contar amb 1.208 participants. La resta de proves, des de cadets a barrufets, va tindre molts xiquets i xiquetes fent el que ja fan els pares i mares, córrer i competir.

L’atleta FÉLIX PONT CHÁFER, del C.A. Automoción Moll, va ser el guanyador absolut de la 20 Volta Popular a Peu a Gata, que es va celebrar ahir diumenge pel matí. Pont va fer el recorregut de 10 kilòmetres en 31 minuts i 54 segons. El xabier de pare gater, TONI SOLER LLIDÓ (C.A. Llebeig Xàbia) va entrar el quart i el també gater ANTONIO FORNÉS PEDRO del C.A. Llebeig de Xàbia va ser desé a la general. JUANAN MAS LEYDA (C.A. Cametes Spat) va fer el lloc 16.

El primer gater del C.A.Gata va ser FRANCISCO PEDRO PEDRÓS que va entrar el 30 a meta amb un temps de 36 minuts i 6 segons. Encara entre els 100 primers van entrar: VÍCTOR FOILÁN POVEDA (50), JUANMA CASTILLO CERVERA (55), VICENT PEDRO SIGNES (83) i JOSÉ MANUEL SIGNES (86).

Quins gaters van fer pòdium o van ser quarts o quartes al seu poble?. Segona juvenil femenina va fer MOLLY WOODS (lloc 544 a la general). Tercera veterana A va fer CHRISTINA MALLET (204 a la general). Va quedar quarta veterana B femenina ANTONIA VALERO SIGNES, del C.A. Gata (423 a la general). Va ser segona veterana D TERESA GREGORI MUÑOZ del club gater (320 a la general). Va ser quart veterà D JAIME MONFORT CASELLES (142 a la general). Finalment, va ser el primer de la seua categoria veterà E FRANCESC FERRER MULET del C.A. Gata (138 a la general).

A la classificació femenina del Circuit per clubs, a la 20 Volta Popular a Gata, puntuant únicament les inscrites en el Circuit, van quedar les tres primeres:ROSA VICENTE SOBRES (veteranà A amb 1.389 punts), TERESA GREGORI MUÑOZ (veterana D amb 1.387 punts) i MARÍA MULET MESTRE (veterana C amb 1.375 punts.

La imagen puede contener: 4 personas, personas de pie, árbol, niño(a), calzado y exterior
Pel que fa al CLUB ATLETISME GATA, vos pose els 10 primers de la Volta a Peu del nostre poble, del poble del club organitzador: