GATERS DESTACATS A CALP: CLASSIFICACIONS A LA SEGONA PROVA DEL CIRCUIT A PEU MARINA ALTA

Diumenge dia 5 es va celebrar la segona prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta, disputant-se la V Cursa Popular Solymar-Calp.

Com ja és habitual, molts atletes gaters van participar a la prova. El millor gater va entrar el 58 de la general, VÍCTOR FROILÁN POVEDA (C. Multiesport Benitatxell). 38 a la seua categoria sénior.  El temps, 35 minuts i 40 segons.

Més endavant han quedat SERGI SOLER GINESTAR (C.A.Ondara) el sise amb 32 minuts i 14 segons, i TONI SOLER LLIDÓ (C.A. Llebeig Xàbia) seté amb 32 minuts i 31 segons. Els dos també d’arrels gateres.

Per categories, han fet pòdiums: ANTONIO FORNÉS PEDRO, 18 general, 3er veterà A, del C.A. Llebeig de Xàbia. També ha quedat 1ª veterana D TERESA GREGORI MUÑOZ del C.A. Gata amb un temps de 42 minuts i 25 segons. Segon veterà D ha arribat VICENTE LLOPIS CHELI (45 de la general) -C.A. Cametes Spat amb un temps de 34 minuts i 55 segons. Finalment, també ha fet 3r FRANCESC FERRER MULET (139 a la general), veterà E del C.A. Gata, amb un temps de 38 minuts i 10 segons.