GOLEJADA DEL JUVENIL (9-0) AL ONTINYENT. VICTÒRIA DELS MAJORS (2-1) I JA SÓN SEGONS

Els dos titulars són el que destaquem de la jornada futbolera de hui per als equips primers del Gorgos. Ha golejat i amb força el GORGOS JUVENIL i li ha endosat nou gols al C.D. Sport Base Ontinyent. El primer equip del GORGOS també ha guanyat a casa, 2-1 front al Gandía i recupera la segona plaça.

Comencem pels juvenils. Gols a granel des del minut 39 que marcava Lahmani. Tornava a marcar en el 47. Luis Felipe ho feia dos minuts més tard. Al 55 marcava Vicente Ferrer. Matías marcava al 74. Es feia el gol en pròpia porta Javier i arribava el hat-trick de Emilio en set minuts, al 82, al 84 i al 89. Malgrat tant de gol, seguix de golejador de l’equip José Simó que té 15 gols. Pel que fa a la situació de l’equip és seté amb 35 punts. Dels 22 partits jugats, 11 els ha guanyat, 2 empatat i 9 perduts. 62 gols a favor i 41 en contra.

Els majors també han guanyat, 2 a 1, a casa i front al Gandía. Al minut 13 marcava Jaume Devesa i David Molines marcava al 57. De la taula de golejadors del grup, Molines en té 30, lluny està el segon amb 22, Izar del Benirredrà. El Gorgos recupera la segona plaça del grup XII de Segona Regional a tan sols un punt del Benirredrà líder. Té 48 punts amb els 21 partits jugats: 16 victòries i 5 derrotes. 54 gols a favor i 30 en contra.

Torna Carim a resumir el partit per mig del facebook: "Gorgos 2-1 Gandia. Lo hemos vuelto a hacer, 3 puntitos más, partido muy complicado, a pesar de quedarnos con 10 jugadores desde el min 35 aprox, hemos sabido jugar con inferioridad y sacar el partido adelante. Gracias a la afición, una vez más increíbles, nos han dado ese toque de fuerzas y energía para sacar los 3 puntos adelante. Ahora a disfrutar del enterro de la sardina. Partido a partido, vamos #Gorgos"

El GORGOS ALEVÍ i el GORGOS BENJAMÍ no han tingut el seu dia i han estat golejats a casa. 1-10 perdia l’aleví. Marcava sols Santi per al Gorgos. Els benjamins també perdien 1-17. El gol gater de Luca.

Demà diumenge jugarà el líder el GORGOS CADET per a tancar la jornada.

A la imatge, l’equip juvenil del Gorgos, aquesta vesprada al camp de Les Costeres.

FONTS: FFCV i Foto, Gorgos.