MILLORS CLASSIFICACIONS DELS ATLETES GATERS: 28ª VOLTA A PEU A XÀBIA, primera cursa del XXXI Circuit a Peu Marina Alta 2017

Ahir diumenge 26 de febrer va començar el Circuit a Peu Marina Alta 2017 i ho va fer a Xàbia, disputant-se la 28ena Volta a Peu a Xàbia. Coneguem els atletes gaters millors classificats, repartits en alguns dels clubs de la comarca i també del nostre Club Atletisme Gata.

El primer gater en entrar a meta va ser ANTONIO FORNÉS PEDRO (lloc 28, 4rt veterà A) del C.A. Llebeig de Xàbia, amb un temps de 35 minuts i 16 segons.

El segon gater -denier casat amb una gatera- el trobem al lloc 69 VICENT LLOPIS CHELI, del C.A. Cametes Spat (Veterà D), que va fer un temps de 37 minuts i 46 segons (promedi de 3,47). Al lloc 78 va entrar el gater JUANMA CASTILLO CERVERA (47 senior) del C.M.A. La Faixa, que va fer 37 minuts i 58 segons. Al lloc 86 va entrar a meta VÍCTOR FROILÁN POVEDA (54 sénior) del C. Multiesport Benitatxell) amb un temps de 38 minbuts i 9 segons. Al lloc 94 va entrar JAIRO SOLER SALVÁ (58 sénior) del C.M.A. La Faixa, amb un temps de 38 minuts i 24 segons. Al lloc 100 entrava VICENT PEDRO SIGNES (60 sénior) del C.M. La Faixa, que va fer 38 minuts i 33 segons.

El primer corredor que va entrar a meta del CLUB ATLETISME GATA va ser JOSÉ MANUEL SIGNES al lloc 135 (77 sénior) que va fer 39 minuts i 37 segons.

Per categories, alguns gaters i gateres van fer pòdium o van ser quarts: 3r Juvenil va ser JOSÉ SIMÓ MIÑANA (292 a la general, independent, en un temps de 43 minuts i 12 segons). Va ser quarta sénior la gatera EVA ESCORTELL CRESPO (del C.A. Llebeig de Xàbia, 303 de la general amb un temps de 43:21). També va quedar 4ª de la seua categoria veterana A CHRISTINA MALLETT (222 a la general, del C.A. Dianium i amb un temps de 41 minuts i 48 segons. Una altra quarta, del C.A. Gata, veterana C va quedar MARÍA MULET MESTRE (lloc 439 de la general amb un temps de 45 minuts i 37 segons).

Va per pòdium, 3ªveterana D, la corredora del C.A. Gata TERESA GREGORI MUÑOZ, 451 a la general i amb un temps de 45 minuts i 43 segons. El ja nomenat Vicent Llopis Cheli va ser segon a la categoria de veterà D.

A les classificacions absolutes. La femenina:és 6a Christina Mallet que té 1.395 de la primera prova, la de Xàbia. A la masculina, Vicent Llopis Cheli està al lloc 68 amb 1.354 punts. Per clubs, el C.A. Gata té aquestes 5 primeres dones classificades: María Mulet Mestre (28), Teresa Gregori Muñoz (29), Sandra Sala Miralles (62), Eva Ribes Mahiques (77) i Júlia Salvá Monfort (119). Els 5 primers classificats del C.A. Gata són: José Manuel Signes (135), José Francisco Pedrós Monfort (160), Vicente Luis Fornés Pedro (194), Juanvi Soler Torres (236) i Javier Espasa Mulet (263).

La pròxima prova del XXXI Circuit a Peu Marina Alta 2017 serà el diumenge 5 de març. Es correrà la V Cursa Popular Calp-Solymar de 9,4 kilòmetres.