EL GORGOS GRAN GUANYA AL GANDIA A (0-2); EL JUVENIL PERD A BELLREGUART (3-2)

De les categories regionals del futbol i per ser cap de setmana de Carnestoltes, sols van jugar els primers equips, juvenils i majors. Ahir vesprada tenien compromisos difícils tant el juvenil com els majors del GORGOS C.F.

Comence pels juvenils. Va perdre a Bellreguart per 3 a 2 en un partit complicat. Per dues vegades es va avançar el Gorgos juvenil, primer al minut 27 amb un gol obra de Vicent Ferrer. Empatava el local al 32 i al 48 tornava a avançar-se Joan Fornés. A la segona part, l’equip saforí feia els altres dos gols que li donaven la victòria. A la classificació, el GORGOS JUVENIL és 8é amb 32 punts dels 21 partits disputats: 10 guanyats, 2 empatats i 9 perduts. Té 53 gols a favor i 41 en contra.

La cara bona la va protagonitzar ahir vesprada el primer equip del GORGOS, al guanyar contra el Gandia A per 0 a 2. S’aproxima al Benirredrà i és tercer a la classificació amb 45 punts, un menys que el segon, dels 20 partits disputats. 15 els ha guanyat i 5 perduts. 52 gols a favor i 29 en contra. Els gols del partit els va marcar el golejador David Molines, que ja en suma 29 i és el màxim realitzador del grup, al minut 45 i Lucas León de penalti al minut 85.

Comentava un dels jugadors amb carisma al vestuari, Carim: "En uno de los campos más difíciles, salimos con los 3 puntos, Gandia A 0-2 Gorgos, seguimos por el buen camino, esta es la actitud. A disfrutar de los carnavales y ya mañana a pensar en el otro Gandia de la semana que viene, gracias a los que han venido a apoyarnos. Partido a partido".

Efectivament, per a la jornada 21 del 5 de març el Gorgos té que jugar a casa, al camp de Les Costeres, amb el C.F. Gandía.

FONT: La celebració dels jugadors al vestuari. Captura del vídeo fet per Carim i pujat al facebook.