EL GORGOS CADET TORNA A GOLEJAR (0-7 AL VERGER) I ÉS MÉS LÍDER

Empata el GORGOS JUVENIL (3-3) i perden la resta de categories

El GORGOS CADET segueix imparable cap al liderat del grup de 2ª Regional, grup 1 d’Alacant. Aquest matí (9.30 h.) ha guanyat a El Verger i li ha endosat set gols. Al minut 17 començava el festival de gols per Yeray. Al 39 li seguia Maxi; al 43, Hamza; al 54, Pau; al 60, Rubén; al 74, Antonio, i repetia al 76 Pau. Ja que va jugar un partit atrasat i també el va guanyar té ara 48 punts i està a 14 dels segon i tercer Calp i Pego que en tenen 34. Ha jugat 16 partits i els 16 els ha guanyat. 69 gols té a favor i 9 en contra.

Per la seua part, el GORGOS JUVENIL ha empatat aquesta vesprada a Gandia (3-3). Marcaven per al Gorgos Jorge (pròpia porta), Raúl i Emilio. Amb l’empat es manté 8é amb 29 punts. Dels 19 partits jugats, 9 guanyats, 2 empats i 8 derrotes. 48 gols a favor i 37 en contra.

La creu l’han tinguda els dos equips infantils i el primer equip que han perdut. EL GORGOS INFANTIL A ha perdut contra el ara líder Teulada Moraira A per 4 a 1. El gol gater el marcava Gaspar. És encara segon amb 34 punts. De 16 partits jugats, 11 els ha guanyat, 1 empat i 4 derrotes. 46 gols a favor i 18 en contra.

Segueixen sense puntuar el GORGOS INFANTIL B, que ha perdut 1-12 front al CF Foietes Benidorm A. El gol del Gorgos l’ha marcat Juan David. Encara no ha estrenat casiller en els catorze partits jugats. Té 14 gols a favor i 101 en contra.

Finalment, també ha caigut hui el primer equip del GORGOS. 3-2 ha perdut a Rótova aquesta vesprada. David Molines ha fet els dos gols als minuts 28 i 69. Anava guanyant 1-2 i encara han remuntat els de Rótova i s’han posat per davant. Segueix 3r amb 39 punts a un del Daimús i a 4 del líder Benirredrà. Dels 18 partits jugats, 13 els ha guanyat i 5 perduts, cap empat. Té 47 gols a favor i 28 en contra.

A la fotografia d’arxiu, l’equip cadet líder i catorze punts per davant dels segon i tercer. Foto: Gorgos C.F.

FONT: FFCV.