VICTÒRIA DEL GORGOS (2-0), QUE ÉS 3R. EL CADET MÉS LÍDER: VA GUANYAR 1-4 AL ONDARENSE

Aquesta vesprada el primer equip del GORGOS C.F. donava una altra alegria a l’afició, malgrat la desapacible vesprada amb vent. 2-0 ha guanyat al Conde. Els dos gols els ha marcat el golejador de l’equip David Molines als minuts 57 i 79. És tercer a la classificació, però sols amb un punt menys que el líder Daimús i el segon Benirredrà, i aquests tenen els dos un partit més. De les 17 jornades disputades, el Gorgos ha guanyat 13 partits i perdut 4. 45 gols a favor i 25 en contra.

Per la seua part el GORGOS CADET és més líder del grup primer alacantí de la Segona Regional cadet. 1 a 4 va guanyar ahir al Ondarense. Està ja a 8 punts del segon i s’escapa cap al liderat del campionat. Té 42 punts i 8 per dalt del segon classificat el Pego. 14 partirts i els 14 guanyats. 59 gols a favor i 8 en contra.

Pel que fa al partit, la golejada començava al minut 6 amb un gol d’Eric. Al 24 marcava Axel. Acurtava distàncies (1-2) l’Ondarense per mitjà de Joel. Feia el 1 a 3 Sergi al minut 53 i al 72 tornava a marcar el golejador David Molines.

* GORGOS INFANTIL B. Aquesta vesprada he conegut el resultat del partit: Gorgos Infantil B, 1. Calp B, 5. El gol gater el va marcar Álvaro González i va supondre el 1-4. Al partit Ayman, jugador calpí, va marcar 4 dels 5 gols del Calp B. Encara no s'ha estrenat en el casiller amb els 13 partits jugats. Té 13 gols a favor i 39 en contra.

A la fotografia, els jugadors d’inici del Gorgos hui a Les Costeres, que ha jugat contra el Conde.

FONTS: FFCV. Foto: Gorgos C.F.